![]() |
Ali Kocatepe - 41 Kere Maşallah Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Kocatepe - 41 Kere Maşallah Albüm Tanıtımı41 ![]() ![]() ![]() Ali Kocatepe 41 yıllık çalışmalarında derlediği 26 şarkıyı Sezen Aksu, Sertab Erener, Nükhet Duru, Keremcem, Nilüfer, Özcan Deniz, Ferhat Göçer, Zuhal Olcay, Işın Karaca gibi sanatçıların yorumlarıyla dinleyicilerinin beğenisine sundu ![]() 41 ![]() ![]() ![]() Ali Kocatepe 41 yıllık çalışmalarında derlediği 26 şarkıyı bir albümde toplayarak dinleyicilerinin beğenisine sundu ![]() Ali Kocatepe kendi ağzından albümünü şöyle anlattı: "Hobilerimi mesleğim haline dönüştürebildiğim için kendimi hep mutlu hissettim ![]() Bu albüm 41 yıllık üretimlerimin bir bölümünü yansıtıyor ![]() ![]() ![]() Yaklaşık 300 şarkıya ya besteci ya da söz yazarı olarak imza attım ![]() ![]() ![]() Şimdi aralarından seçtiklerimi hem eski hem de yeni kuşağın en beğendiğim yorumcuları seslendiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Sarıgül, Atilla Gökçe, Ceyda Erem, Ayhan Bermek, Fethi Ağralı, Taner Demir, Galip Elçi, Aydın Kurban, Cemal Noyan ve Muzaffer Yıldırım projenin bir ucundan tutup bana destek oldular ![]() ![]() ![]() İlk günden itibaren yanımda olan müzik direktörüm Serkan Akgün, bu projenin hayata geçmesinde en büyük yardımcımdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsine teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 ve 41 ![]() ![]() ![]() ![]() “41 Kere Maşallah” Volume-2 de buluşmak üzere sevgiyle kalın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|