Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albüm, ali, kere, kocatepe, maşallah, tanıtımı

Ali Kocatepe - 41 Kere Maşallah Albüm Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Kocatepe - 41 Kere Maşallah Albüm Tanıtımı

41 sanat yılında, yepyeni yorumlarla 26 Ali Kocatepe şarkısı bu albümde bir araya geldi İki cd olarak yayınlanan albüm Seyhan Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı

Ali Kocatepe 41 yıllık çalışmalarında derlediği 26 şarkıyı Sezen Aksu, Sertab Erener, Nükhet Duru, Keremcem, Nilüfer, Özcan Deniz, Ferhat Göçer, Zuhal Olcay, Işın Karaca gibi sanatçıların yorumlarıyla dinleyicilerinin beğenisine sundu

41 sanat yılında, yepyeni yorumlarla 26 Ali Kocatepe şarkısı bu albümde bir araya geldi İki cd olarak yayınlanan albüm Seyhan Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı

Ali Kocatepe 41 yıllık çalışmalarında derlediği 26 şarkıyı bir albümde toplayarak dinleyicilerinin beğenisine sundu

Ali Kocatepe kendi ağzından albümünü şöyle anlattı:

"Hobilerimi mesleğim haline dönüştürebildiğim için kendimi hep mutlu hissettim

Bu albüm 41 yıllık üretimlerimin bir bölümünü yansıtıyor
Yaklaşık 300 şarkıya ya besteci ya da söz yazarı olarak imza attım

Şimdi aralarından seçtiklerimi hem eski hem de yeni kuşağın en beğendiğim yorumcuları seslendiriyor Ve Ali Kocatepe şarkıları bir koleksiyon olarak sizlere sunuluyor Bu albümde 26 şarkımı 36 yorumcu, bir şarkımı da müzik dışından dostlarım seslendirdiHepsini sevgiyle kucaklıyorumAysun hep yanımda oldu, beni yüreklendirdiHıncal 35 yıllık dostluğumuzla varlığını hep hissettirdi

Mustafa Sarıgül, Atilla Gökçe, Ceyda Erem, Ayhan Bermek, Fethi Ağralı, Taner Demir, Galip Elçi, Aydın Kurban, Cemal Noyan ve Muzaffer Yıldırım projenin bir ucundan tutup bana destek oldular

İlk günden itibaren yanımda olan müzik direktörüm Serkan Akgün, bu projenin hayata geçmesinde en büyük yardımcımdıKayıtlarımın büyük bir bölümünü Avni Uygun’un stüdyosunda tonmaysterim Murat Yelken’le huzurlu bir ortamda gerçekleştirdik Reha Erdir’in son dokunuşlarıyla master kaydını elimize aldık Ressam Metin Ünsal tüm sanatçıları çizdiği yağlı boya tablosuyla harikalar yarattı Orkun Ertem kapak tasarımı ile mükemmel bir iş çıkardıAlbümün pazarlanmasında Bülent Seyhan’a çok güvendim, sağ olsun tüm olanaklarını seferber etti

Hepsine teşekkür ediyorumTam bir buçuk yıl sürdü bu albümün hazırlığı

2006 ve 41 Sanat yılım bitmeden 24 şarkılık bir albüm daha sunacağım sizlere

“41 Kere Maşallah” Volume-2 de buluşmak üzere sevgiyle kalın"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com