|
|
Konu Araçları |
2008, aksu, album, arşivi, kaybolmayan, sezen, tanıtımı, yıllar |
Sezen Aksu Kaybolmayan Yıllar Arşivi 2008 Album Tanıtımı |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Kaybolmayan Yıllar Arşivi 2008 Album TanıtımıSezen Aksu Kaybolmayan Yıllar Arşivi 2008 Album Tanıtımı VoL-1 Allahaismarladik 5:24 Kendi Kendime 2:47 Uzun Lafin Kisasi 2:54 Seni Gidi Vurdumduymaz 2:28 Gecen Yaz 4:19 Gözlerindeki Bulut 2:58 Söyle Kimsin 3:14 Alev Alev 3:08 Olmaz Olsun 3:00 Allah Askina 3:49 Ilk Gün Gibi Yalanci 3:11 Kusura Bakma 3:40 Yasanmamis Yillar 3:12 Icime Sinmiyor 3:49 Minik Serce 3:18 Sen 2:50 Gölge Etme 3:31 Gün Gelir 3:18 Yorgun Aksamlar 3:34 Sizi 3:52 Cocuk ve Dev 2:55 Kaybolan Yillar 3:09 Gelen Gideni Aratir 4:24 Kac Yil Gecti Aradan 3:32 Ask 3:04 Kime Kalmis Bu Dünya 3:09 Neye Yarar 2:43 Ben Dul Bir Kadinim 4:13 Ud Taksimi 1:23 Ölürsem Yaziktir 3:03 Olmaz Ilac 3:19 Akasyalar Acarken 3:21 Silemezler Gönlümden 4:10 Karam 2:48 Deger Mi? Git Beni Unutma Kolay Degil Ünzile Sonbahar Ali Ah Mazi Yalnizca Sitem Sarisin Gecer Sultan Süleyman El Gibi Unut Oldu Mu Kavaklar Bir Cocuk Sevdim Hasret Bir Kus Ucur Hayir Seni Istiyorum Birak Beni Sinanay Gidiyorum Son Bakis Yillar Sonra Beni Kategorize Etme Belalim Kis Masali Aynalar Zor Yillar Gamsiz Hadi Bakalim Tutsak Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Gülümse Güllerim Soldu Vazgectim Her Seyi yak Namus Seni Kimler Aldi Deger Mi VoL-2 Sude Masum Degiliz Adem Olan Anlar Deli Kizin Türküsü Kalbim Ege'de Kaldi Dert Fasli Tenna Dua Gözlerine Göz Degmis Homini, Pufidi, Tumba Asklari Da Vururlar Kücügüm Isik Dogudan Yükselir Davet Son Sardunyalar Alaturna Yaklilar Halim Imi Rakkas Onun Alma Beni Al Yenillide Dogru Ne Aglarsin Ben Annemi Isterim Var Git Turnam La Ilahe Illallah Isik Dogudan Yükselir Deliveren Oh Oh Kahpe Kader Keskin Bicak Rumeli Havasi Gidiyorum Bu Sehirden O-kudum-da Yine mi Cicek Hos Geldin Sari Odalar Yalanci Dünya Hayat Sana Tesekkür Ederim Sarki Söylemek Lazim Istanbul Istanbul Olali Savasma Sevis Benle Su Gibi Nihayet Seni Istiyorum Dansöz Dünya Tanri Istemezse Güngörmemisler Sen Sarki Deli Gönlöm Ablam Asktan Öldü Dansöz Dünya (Version) Yaz Farkindayim (Kivanch KMix) Astan Ne Haber S Saniye Arka Sokaklar Karsi Pencere Oyalanma Yaz (Akustik) Farkindayim Su Saniye (Trip Mix) Oyalanma (Enstrümantal) Su Saniye (World Dub) Bahane Eskidendi cok eskiden Perisanim simdi Yanmisim Sönmüsüm ben Pisman oldugun zaman Ikili Delilik Kalp unutmaz Herkes Yarali Sanima Inanma Geciyor bizden de Tebdil i mekan Hükümsüz Ahdim Olsun Kinali Kuzum Cile Sanima Inanma (Kivanch K Vrs) BAHANE ESKIDENDI, COK ESKIDEN PERISANIM SIMDI YANMISIM SÖNMÜSÜM BEN PISMAN OLDUGUN ZAMAN IKILI DELILIK KALP UNUTMAZ HERKES YARALI SANIMA INANMA GECIYOR BIZDEN DE TEBDIL-I MEKAN HÜKÜMSÜZ AHDIM OLSUN KINALI KUZUM CILE 1SANIMA INANMA (KIVANCH K VERSIYON) YANMISIM (KIVANCH K) IKILI DELILIK (DJ UFUK DJ MET GENCO ARI) TEBDIL-I MEKAN (SHARP BOYS) PERISANIM SIMDI (MIRACLE WORKZ, MURAT UNCUOGLU, AYTEKIN KURT) KALP UNUTMAZ (CERVUS) HÜKÜMSÜZ (KIVANCH K) ESKIDENDI (DJ UFUK, DJ MET, GENCO ARI) YANMISIM (MERCAN DEDE) IKILI DELILIK (KIVANCH K-CEM OYAL) PERISANIM SIMDI (DJ UFUK, DJ MET, GENCO ARI) SANIMA INANMA (DJ TONGUN, DJ SAÝ ESKIDENDI (KIVANCH K, CEM OYAL) YANMISIM (MIRACLE WORKZ, MURAT UNCUOGLU, AYTEKIN KURT) PERISANIM SIMDI (KIVANCH K, CEM OYAL) KINALI KUZUM (MERCAN DEDE) |
Sezen Aksu Kaybolmayan Yıllar Arşivi 2008 Album Tanıtımı |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Kaybolmayan Yıllar Arşivi 2008 Album TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsinet olarak korsan a KARŞIYIZ İyi Forumlar |
|