![]() |
Linet - Paylaşmak İstiyorum Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linet - Paylaşmak İstiyorum Albüm TanıtımıLinet - paylaşmak istiyorum ![]() Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Sezen Aksu, Hakan Altun, Bülent Özdemir, gibi değerli isimlerin eserlerinin yer aldığı albüm bu yıla damgasını vuracağa benziyor ![]() ![]() Albümün Müzik Direktörlüğünü üstlenen Emirkan, söz ve bestesi kendisine ait olan; O Kim Oluyor, Yüreğim, İhanet adlı eserleriyle de desteğini sürdürüyor ![]() ![]() Yine, 80’li yılların unutulmaz eserlerinden, Orhan Gencebay’ın Çilekeş’i, Ferdi Tayfur’un Derbeder’i Linet’in muhteşem yorumuyla bir kez daha hafızalarımıza kazınıyor ![]() Albümün diğer duygusal parçası olan “Kim Özler”, Hakkı Yalçın’ın sözleri Emirkan’ın bestesiyle ve sanatçının essiz yorumuyla aynı zamanda çıkış parçası olacak ![]() Murat Güneş’in Aşk Ordusu, Bülent Özdemir ve İlker Kahraman’dan Can Bildim, albümde hit olacak parçalardan ![]() Aranjeleriyle ve düzenlemeleriyle, Erhan Bayrak, Ercüment Ekin, Hakan Sarıca, Aydın Kara, Ozan Özkök, ve Mustafa Ceceli, albümdeki eserlere hayat verdiler ![]() Sanatçı: Linet Yayıncı: Esen Müzik Yayın Tarihi: 2009 Albüm:
|
![]() |
![]() |
|