Canel - Güz Yangını 2011 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Canel - Güz Yangını 2011Canel - Güz Yangını 2011 Canel - Güz Yangını (2011 albumu Canel - Güz Yangını album tanıtımı CD/1Sevda Türküleri 1 Deniz Üstü Köpürür Söz & Müzik: Anonim 2 Bahar Geldi Güller Açtı Söz & Müzik: Anonim 3 Odam Kireç Tutmuyor Söz & Müzik: Anonim 4 Pencereden Bir Taş Geldi Söz & Müzik: Anonim 5 Beni Görüp Yüz Çevirme Söz & Müzik: Nuri Üstünses 6 Hastane Önünde İncir Ağacı Söz & Müzik: Anonim 7 Yüksek Yüksek Tepelere Söz & Müzik: Anonim 8 Sarardım Ben Sarardım Söz & Müzik: Anonim 9 Eledim Eledim Söz & Müzik: Anonim 10 Ne Feryad Edersin Söz & Müzik: Anonim CD/2Güz Yangını 1 Gidiyorum Ben Bu Şehirden Söz & Müzik: Canel 2 Erenler Dergahı Söz & Müzik: Canel 3 Gülümse Bana Söz & Müzik: Canel 4 Yılan Yarası Söz & Müzik: Canel 5 Mağrur Kent Söz & Müzik: Canel 6 Sen Benim Kaderimsin Söz & Müzik: Canel 7 Bir Gülün Gururu Söz & Müzik: Canel 8 Dağ Yangını Sevdam Söz & Müzik: Canel 9 Gel Yarim Ol Söz & Müzik: Canel 10 İhanetin Romanı Söz & Müzik: Canel 11 Karanfil Kokulu Geceler Söz & Müzik: Canel 12 Bülbül Figanı Söz & Müzik: Canel 13 Yakamoz Hüznü Söz & Müzik: Canel Bu bir Album tanıtımıdır indirme linki yoktur, |
Canel - Güz Yangını 2011 |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Canel - Güz Yangını 2011CANEL'DEN YEPYENİ BİR ALBÜM 'GÜZ YANGINI' |
|