![]() |
Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar Albüm Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar Albüm Tanıtımı![]() Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar albüm içeriği; Derviş- Söz & Müzik: Kenan Vural Saf Aşk- Söz & Müzik: Pervin Oktay Kim Galip Çıkar- Söz & Müzik: Pervin Oktay Hep Aynı Masal- Söz & Müzik: Can Alper Sancı- Söz & Müzik: Pervin Oktay Fikrat- Söz & Müzik: Pervin Oktay Hayat Kendisi Seçsin- Söz & Müzik: Pervin Oktay İmkansız Diyemem- Söz & Müzik: Kenan Vural Derin Mevzu- Söz & Müzik Ertuğ Ergin Nilüfer- Söz: Murathan Mungan Müzik Sunay Özgür |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar Albüm Tanıtımıslm ben yeni üye oldum,albüm yüklenmiyor mu burdan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar Albüm Tanıtımıyusuferen Nickli Üyeden Alıntı slm ben yeni üye oldum,albüm yüklenmiyor mu burdan ![]() ![]() ![]() Bölüm tanıtım bölümüdür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır ![]() ![]() ![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi ![]() ![]() İyi Forumlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeynep Casalini 2008 Kim Galip Çıkar Albüm Tanıtımıelinize sağlık tşk çalışmalarınızın devamını dilerim |
![]() |
![]() |
|