Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, albüm, çok, ferhat, göçer, ikimizi, sevdim, tanıtımı

Ferhat Göçer - Çok Sevdim İkimizi (2008) Albüm Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferhat Göçer - Çok Sevdim İkimizi (2008)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ferhat göçer çok sevdim ikimizi

Müzik dünyasının aşk, hüzün ve romantik şarkılarının yorumcusu Ferhat Göçer'in, DMC etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan "Çok Sevdim İkimizi" isimli yeni albümünde Sezen Aksu imzalı dört şarkı var Ozan Doğulu'nun düzenlemelerini yaptığı albümde Sinan Akçıl, Aslı Zen Yentur, Bülent Özdemir ve Ferhat Göçer imzalı şarkılar da var

"Doymadım Sana" adlı şarkıda Türk Sanat Müziği'nin dev ismi Emel Sayın ile yaptığı düet ile karşımıza çıkacak olan Göçer, Sabahattin Ali'nin "Aldırma Gönül"ünü de remix düzenlemesiyle albümüne taşıdı

İnternet üzerinde yedi milyonun kişi tarafından tıklanan ve defalarca dinlenen, Tugay Ören’in "Bizim Şarkımız" adlı eseri de Göçer'in yeni albümünün sürprizlerinden

"Çok Sevdim İkimizi" şarkı listesi:

1 Yol Bitti Çoktan

2 Bizim Şarkımız

3 Biri Bana Gelsin

4 Aklım Sende Kalır

5 Bir Dua Gibi

6 Gül Ki

7 Sen Söyle Hayat

8 Kabul

9 Son Aşkım

10 Takvim

11 Doymadım Sana ( Emel Sayın'la Düet )

12 Aldırma Gönül

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com