Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, albüm, gece, saroo, tanıtımı

Saro-O Gece 2008 Albüm Tanıtımı Albüm Tanıtımı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saro - O Gece - TMC - 2008

Aksamüstü (Funda Arar)
Ben Bu Sehrin Düsmaniyim
Bir Kadeh Daha
Hasret
Kal
O Gece
Oblivion (Unuttum)
Saatleri Sayiyorsun
Tahta Ev
Tek Kanatli Sevda

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Saro - O Gece - TMC - 2008

Kısakürek şiiri ve Yücel Arzen bestesi "Kaldırımlar"ı, "Hep Kahır" isimli karma şiir albümünde "Garibin Garip Türküsü" adlı eseri seslendirmiş, Nilgül'ün "Pervane" isimli albümünde "Söze Nasıl Başlamalı" adlı eserin sözlerini, Korhan'ın albümünde "İstemiyor" adlı eserin sözlerini, Ziynet Sali’nin albümünde "Ah Olmaz" adlı eserin sözlerini, Funda Arar'ın "Alagül" isimli albümünde "Affet" adlı eserin sözlerini, yine Funda Arar'ın "Son Dans" isimli albümündeki "Bu Sabah Güneş Doğmuyor”, “Beni Benle Böyle” ve “Son Dans"ın sözlerini, Müfide İnselel'in ilk albümünde “vokal coach”luğu, türlü albümlerde back vokal, radyo/TV reklam, tanıtım, jingle çalışmaları, dizi müziklerinde seslendirme yapmıştır

Albümde Saro’ya ait sözlerle birlikte Günay Çoban’ın bir şarkısı yer alıyor Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Aysel Gürel’in sözleri ile “Saatleri Sayıyorsun” ve Nino Varon’un sözleri ile Tanju Okan’dan dinlediğimiz “Hasret” adlı şarkıyı da yorumladı

Astor Piazzola’nın unutulmaz eseri “Oblivion”da Saro’nun sözleri ile albümde yer aldı Sözleri Saro’ya müziği Antonis Vardis’e ait olan “Akşamüstü” adlı şarkıda

Funda Arar ile düet yapan Saro’nun çıkış şarkısı “Tahta Ev”

Sözleri Saro’ya müziği Febyo Taşel’e ait olan “Tahta Ev” için Cemil Ağacıkoğlu yönetmenliğinde klip çekildi Mekân olarak Büyük Londra Oteli kullanıldı Albüm fotoğrafları da Cemil Ağacıkoğlu’na ait

Aranjör ve prodüktör olarak Febyo Taşel imzasını taşıyan albümde 10 şarkı yer alıyor

1 Tahta Ev

2 O Gece

3 Bir Kadeh Daha

4 Akşamüstü

5 Tek Kanatlı Sevda

6 Ben Bu Şehrin Düşmanıyım

7 Oblivion (Unuttum)

8 Saatleri Sayıyorsun

9 Hasret

10 Kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com