Saro-O Gece 2008 Albüm Tanıtımı Albüm Tanıtımı |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saro-O Gece 2008 Albüm Tanıtımı Albüm TanıtımıSaro - O Gece - TMC - 2008 Aksamüstü (Funda Arar) Ben Bu Sehrin Düsmaniyim Bir Kadeh Daha Hasret Kal O Gece Oblivion (Unuttum) Saatleri Sayiyorsun Tahta Ev Tek Kanatli Sevda |
Saro-O Gece 2008 Albüm Tanıtımı Albüm Tanıtımı |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saro-O Gece 2008 Albüm Tanıtımı Albüm TanıtımıSaro - O Gece - TMC - 2008 Kısakürek şiiri ve Yücel Arzen bestesi "Kaldırımlar"ı, "Hep Kahır" isimli karma şiir albümünde "Garibin Garip Türküsü" adlı eseri seslendirmiş, Nilgül'ün "Pervane" isimli albümünde "Söze Nasıl Başlamalı" adlı eserin sözlerini, Korhan'ın albümünde "İstemiyor" adlı eserin sözlerini, Ziynet Sali’nin albümünde "Ah Olmaz" adlı eserin sözlerini, Funda Arar'ın "Alagül" isimli albümünde "Affet" adlı eserin sözlerini, yine Funda Arar'ın "Son Dans" isimli albümündeki "Bu Sabah Güneş Doğmuyor”, “Beni Benle Böyle” ve “Son Dans"ın sözlerini, Müfide İnselel'in ilk albümünde “vokal coach”luğu, türlü albümlerde back vokal, radyo/TV reklam, tanıtım, jingle çalışmaları, dizi müziklerinde seslendirme yapmıştır Albümde Saro’ya ait sözlerle birlikte Günay Çoban’ın bir şarkısı yer alıyor Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Aysel Gürel’in sözleri ile “Saatleri Sayıyorsun” ve Nino Varon’un sözleri ile Tanju Okan’dan dinlediğimiz “Hasret” adlı şarkıyı da yorumladı Astor Piazzola’nın unutulmaz eseri “Oblivion”da Saro’nun sözleri ile albümde yer aldı Sözleri Saro’ya müziği Antonis Vardis’e ait olan “Akşamüstü” adlı şarkıda Funda Arar ile düet yapan Saro’nun çıkış şarkısı “Tahta Ev” Sözleri Saro’ya müziği Febyo Taşel’e ait olan “Tahta Ev” için Cemil Ağacıkoğlu yönetmenliğinde klip çekildi Mekân olarak Büyük Londra Oteli kullanıldı Albüm fotoğrafları da Cemil Ağacıkoğlu’na ait Aranjör ve prodüktör olarak Febyo Taşel imzasını taşıyan albümde 10 şarkı yer alıyor 1 Tahta Ev 2 O Gece 3 Bir Kadeh Daha 4 Akşamüstü 5 Tek Kanatlı Sevda 6 Ben Bu Şehrin Düşmanıyım 7 Oblivion (Unuttum) 8 Saatleri Sayıyorsun 9 Hasret 10 Kal |
|