Dj Akman - Hepsi Benim Sarki Sözü - |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Akman - Hepsi Benim Sarki Sözü -Dj Akman - Hepsi Benim sarki sözü - cikti yine karsina mikrofonda hayalet baba bak hele bak neler getirdim sanacebimde bisi var nedirdj+akman bu acaba? tak tak tak 9mm tabancaatesde yanmaz benim adim cambazsahnede bana mikrofon dayanmazhayalet baba sana korkulu rüya kim gelirse gelsin ben yikilmam asla30 sene önce esit diye geldik ama sene 2003 ve cok sey degistibundan sonra af yokgöz göze dis dise siz yeterince dalga gectiniz bizimletelsiz telefonlar son model arabalarbeni gören hollandalilar baslarini sallar dj akmancome on yol ver dünya benim ona göre cekilintüm rotterdam bilir sebebini benim kimiminlakab cilekes cocuk acimadan cizergünüm ferdi tayfur gibi aglamakla gecermüzige gelince aliriz destekleripiskopat turk rapci mikrofunun katili kizlar teker teker bayilir showumdaerdal serdal diye yakamdalar oldum illahkaranlik cökünce sakin beni terk etmeeger uykun varsa kocum ic bir koyu kahvenisan aldigim yeri göz kapali vururum,düsmanimin kökünü sözlerimle kuruturum hayalet ve dj akman beyinle savasancekilin yoldan varmi bize yan bakan? dj akmanhayalet sözüm kanun saka maka bir kenarasahnenin kraliyim rapcilere belabize kötülügü degenin engelleri ezerimayni kusbasi gibi dilim dilim keserimsöylemistim sana bana sakin meydan okumabenden bukadar akman gec arkaya dj akman orhan abi gibi duyun benibenim hepsimanita para araba yasiyorum gayriay inanmiyorumsessiz kal burda sana son durak kizdirdin büyücüyüsonun kara toprak ver bana bir sahne mikrofonu olurum tenekebaba sesimle küstürürüm seni kaderinekuzey kutupdaki kishdan daha soguk sözlerönüne cikar artik mum gibi yanip söner silahim mikrofonve cehalet ne kelime perihan abla gibi karisirim herseye |
|