Sınıftan Kovulma Diyalogları |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınıftan Kovulma Diyaloglarıevladım yeter konustugunuz -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceribidaa da cıktıgını gormeyim - kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı - ama hocam? - dışarı çıkın - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - - yemediniz di mi? - yemedim - eh madem öyle hadi ümit - çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam bir daha olmaz - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh iyi dersler - - siz konuşanlar dışarı - biz mi hocam? - siz tabi hayvan kadar oldunuz bi susup oturamadınız dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz - hocam atmayın ya devamsızlığım dolmuş zaten kalıyorum bi saat devamsızlıkta - çık dışarı terbiyesiz herif dersi bölme yok yazmıycam - o zaman çıkayım hocam sağolun ehegörüşürüz beyler benden bu kadar hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647! hehe öğrenci 5: 16! kikir kikir hoca: allah belanızı versin hepinizin! öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et! öğrenci : aaa! deli derler adama olmaz öyle tek başına hoca : defooool! hoca : Ahmet git kapıyı dışardan kapat! öğrenci : yemezler! hoca : Çık lan dışarı! |
|