Öğretmen Lafları-Bu Kadar Oolmaz Dedirten Laflarrr |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Lafları-Bu Kadar Oolmaz Dedirten LaflarrrÖğretmen lafları-bu kadar oolmaz dedirten laflarrr Bayan bir tarih hocası (genelde bayanlar zaten); çocuklar kapatın su pencereyi, bacaklarımın arasında fırtınalar kopuyor *** Yazılı kâğıtlarını sınıfa dağıtmak hakkında konu$an ta$ gibi de bir bayan öğretmen : -Çocuklar susarsanız hepinize vereceğim (derken sınıftan çıt çıkmaz) *** öğrenciler sınıfta azmış birbirlerine tebeşir atmak suretiyle tebeşir savaşı yapmaktadırlar Hoca: bir daha kim tebeşir atarsa ona attığı yeri yalatacağım Derken tüm tebeşirler sınıftaki en güzel hatunun üstüne yağmaya başlar *** Yıl 1991, körfez savaşı devam etmektedir Matematik dersinde herkes hep bir ağızdan skut* ve patriot füzelerinden bahsetmektedir Gürültü yüzünden bir anda sabrı taşan bayan matematik öğretmeni hışımla öğrencilere döner ve avazı çıktığı kadar bağırır: - bırakın Saddam’ ın füzelerini de benim füzelerime bakın! sınıf - * *** Dersten izinli olarak ayrılan öğrencinin sınıfta sürekli bir şeyler unutup sınıfa girmesine kızan tarih hocası kızar ve -çıkacaksan çık çıkmayacaksan kıç! Sınıf dağılır *** kurtarma sözlüsü, orta yaşlı güzel ve evli coğrafya öğretmeni Kürşat'a seslenirken - kürtaj, sen gel bakiyim der Sınıf yarılır *** Andaval bir biyoloji hocası; AİDS bildiğiniz gibi cinsel bir hastalıktır, ilk olarak maymunda görülmüştür, maymundan insana geçmiştir İç sesler: hangi abazaymış hocam o maymunu götüren *** Çukurova şiveli fizik hocamızın yaza girerken dersten bayan öğrencilere bir nebze olsun moral vermek amacıyla; -çocuklar hep birlikte pikniğe gidek ne dersiniz? -evet hocam çok güzel moral falan olur hani -evet ya!top oynayak,,karpuz alak,******yiyek -?!?! -puhaaa* *** tarih dersi* sınıftan kimse zavallı hocayı dinlememekte* hoca da artık yaşlanmış, sürekli dili sürçmekte**** sinirlenince daha beter gaflar yapıyor haliyle birden sinirle bağırır: "biraz geberir misiniz!" sınıf önce bir duraksar, ardından yerlerde sürünür bu sırada hoca meramını anlatmaya çalışmaya devam etmektedir: "eeyani biraz sussanız geberir misiniz diyecektim" *** siniftaki kargasayi bastirmak adina tehditte bulunmaya calisan ogretmen: - bundan sonra her cuma habersiz quiz yapicam! *** hoca tahtaya bir şeyler yazmaya çalışırken aniden arkasına döner ve birbirlerine gülerek tokat atmakta olan iki kişiyi görür - oeh oha artık! evladım burası hayvanat çiftliği mi? - ha? - hayvanlar bahçesi mi? - hocam? - beynimi yediniz beynimi *** konusmakta sakinca gormeyen kendini bilmez ogrenciye: - evladim, agzina b*k girsin e mi? bunun uzerine gulen ogrencilere: - manda derili herifler! *** torende ogrenciler kendisini dinlemeyince -ki hicbir zaman dinlemedik-, deliren okul mudurumuzun firil firil gozleriyle ve yer yer kizarmis yuzuyle "sizinbeeeeeeyninizdeporopleymvar" diyen sozleri halen kulaklarimda cinlamakta tebessümle aniyorum *** x dersanelerinde ogretmenlik yapan kel kafali x hocaya ogrenciler sorar -hocam sizin kafanizda neden sac yok ogretmen cevapalar - kafamda yok ama baska yerimde cok, gormek ister misiniz? ogrenciler - ?!!?!?!? |
|