Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atsisveikinimas, pamokslas

Atsisveikinimas Pamokslas

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atsisveikinimas Pamokslas

ATSISVEIKINIMAS pamokslas
Hakkında ATSISVEIKINIMAS pamokslas

ATSISVEIKINIMAS pamokslas

(Šis pamokslas, pranašas 632 AD Muhammad (juostiniai pjūklai) "Lord daugiau nei šimtą tūkstančių musulmonų buvo konfiskuojamas Hz Muhammad (juostiniai pjūklai) Chwala Dievui ir tada pasakė Senada)

EY ŽMONĖS!

Pažymėti mano žodžius įsiklausyti į yin Nežinau, gal po šių metų, čia su jumis, kaip amžinas slėpinys daugiau kombinatorinė ce man ŽMONĖS!

Tai kaip šventa kartų per vieną dieną, šventasis mėnuo, kaip jie mėnesių, kad jūsų mieste (Mekos) yra kaip palaimino miesto, sielas, kad turtas yra šventa, saugomų bet rapsų rūšis

ASHABIM!

Žinoma, jūsų Lord'll būti rytoj, o šiandien kiekvienas valstybės ir išvykimo Sin DUK karštas lūpas Neikite paskui mane į buvusios iškrypimas ai ee n nagų Łomotanie viena kitos kaklo! Tai liudija Hit ženklas čia neturi žinoti! Gali būti, kad nė vienas, čia, ar stovo aptvaros būtų geriau suprasti klausymas

ASHABIM!

Jei tu jam turto savininkas, kuris yra šalia Kiekvienas palūkanų natūra buvo pašalintas, po mano kojų Reikalauti, kad: tačiau pirminė skola Kas dėl religijos persekiojimo pėdsakų, nei persekiojimo užsukti ee n burną Moneylending dabar draudžiama įsakymu Dievas Kaip ir visi bjaurus rūšių, tai vienas liks po mano kojų iš Cahiliyet DeAbdulmuttalib'in palūkanų pirmas pašalinti jo sūnus (mano dėdė) Abbaso labui

ASHABIM!

Visiškai panaikintas per Cahilliyet karaliumi siekiama vendettas Pašalinta iš pirmųjų tautų nesantaiką Abdulmuttalib'in (Dėdė gale) Rebia'nın sukelti kraujo anūkas

ŽMONĖS!

Šiandien, velnias yra jūsų žemė jums-ų atkurti įtakos ir dominavimo galios neteko amžinas būdas Bet jūs tai išskyrus pašalinti dalykų, pamatysite smulkius darbus, kad man būtų malonu paklusti jam Laikyti atokiau nuo religijos, siekiant apsaugoti juos!

ŽMONĖS!

Pėdsakas moterų ir vyrų šiuo atžvilgiu teisių PRIEŽIŪRA jūrų norėčiau rekomenduoti nebijokite Dievą Jūs esate moteris, kurios gavo kaip Dievas, jų kuklumas ir skaistybe, pasitikėjimas, žadėdama Dievo halal pavadinimas tu le ni ri Jūsų teisė į üzeridne moterų, jie taip pat turi teisių į jus Jūsų teisė dėl moterų, jie išplėsti šeimos lizdas, Si, jums nepatinka man ne man le ri yra aišku kam žaliavos Jei neturite atsiskaityti už šeimos yuvanıza kas, jei jie žino jų gerai švelniai Užsienio Gimė nuodėmė nėra pėdsakų Moterys jums jūsų teises, atsižvelgiant į göreneğine šalyje, kad jūs visi valgo ir tiekti suknelė

Jei jūs!

Aš palikti jus su saugus būdas mokytis visi stebisi, kad vertikali turėti savo stora Šventoji knyga Dievo jai patikėtas Jei jūs! Klausyti mano žodžius gerai ir gerai juosmens Marine Le yi! Musulmonų brolis musulmonų, todėl visi musulmonai yra broliai Religija brolis nevaldo jokia teisėta teisė rapsų kažkam kitam Paaiškėjo, kad jis turėjo gauti proto malonūs

ASHABIM!

Savęs ni yi ze zulmet man ir nuleisti Sin ni taip pat turi teisę savarankiškai nuo jūsų

ŽMONĖS!

Dievas visagalis visos teisės turėtojui teisę (Koranas) yra Nereikia mokėti visų varikozinių testamentą Vaiko, gimusio ant lovos priklauso jam Kas yra atimta už neištikimybę Kas teigia, Lineage iš tėvo kitoje nepakenčiamas, nedėkingas arba kapitonas kitą intisaba skydas, Dievo rūstybė, angelai prakeikimas ir visus aplink save musulmonų ilencine! Visagalis teisę, tai yra tai, ką žmonės mėgsta atgailauti le ni ri, teisingumo ir parodymai, nei priima le ni ri

ŽMONĖS!

Viešpačiu, tampa viena Tėvas esame viena, jūs visi esate Adomo, Adomas, vaikai žemėje, yra įdegį Be Dievo, kuris yra brangiausias jam yra labiausiai gerbiamų jūrinių parodyti ni Iš arabų į ne arabų bet Dievo savigarba pranašumą tiek, kiek yra kokių nors kitų ŽMONĖS! Rytoj jūs klausiate manęs, ką tu pasakysi?

"-Dievo ambasadorius tu atlikti, o ne vazifeni atnešė mums parodymus jis gaus rasti valios ir advokatą" (Citata-i Ekrem šis palaimintas parodymus, keldami savo pirštu link dangaus ir tada įjungtas susirinkusieji tarė atsisiųsti) Tapti "Shahid Viešpatie! Būti liudininku, Viešpatie! Būti liudininku, Viešpatie!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com