Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abû, bakr, day, koostamise

Hz. Abu Bakr Koostamise Day

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz. Abu Bakr Koostamise Day

Hz Abu Bakr koostamise Day
Hakkında Hz Abu Bakr koostamise Day

Hz Abu Bakr koostamise Day

- Pr Aisha selgitab: Hz Prohvet kasutatud tulevad meie juurde kas hommikul või õhtul Kuid päev Jumal andis talle loa emigreeruda, täistundi keskpäeval tuli meile Ta ei oleks kunagi aega Minu isa nägi teda

"Hz Prohvet ei oleks sel ajal Seal on kindlasti oluline põhjus, "ütles ta Hz Jõustunud prohvet, mu isa tõusis oma kohalt andis talle asukohta Ma olin koos minu isa ja mu õde Asma Hz Isa Prohvet

"Nad minema," ütles ta Mu isa

"O Messenger Jumala need on minu tütart Mu ema, et mu isa ohverdama sulle Ma ei tea, milline on selle töö? "Küsis ta Hz Prohvet

"Ta emigreerus mind ja lubas mul tekivad Meka," ütles ta Mu isa

"O Jumala apostel! Ma tahan olla sõbrad, "ütles ta Hz Prohvet

"Ma tulin ära võtta teiega," ütles ta Ta ei ole kunagi näinud sind nutma rõõmust kuni päevani, mil isik See päev mu isa nuttis rõõmust ja hüngür hüngür

"O Jumala apostel, kaks järgmist kaamel selleks valmis," ütles ta Siis, et juhendada neid, Bani hoonetele b Abdullah ibn Bakr hõim Erkad'ı üürida B ema see, Bani Sehm Amr kabilesindendi ja ta müşrikti veel Anti talle kuni päevani, mil nad lähevad vaatama kaamelid [1]

- Pr Aisha ütles: "Mu isa

"O Jumala Sõnumitooja, vii mind sellega," ütles ta Hz Prohvet

"Jah, ma võtan koos olete liiga," ütles ta Mu isa

"Mul on kaks jätkuvat minu Kuus kuud selles äris, sest ma hakkasin söötmiseks Get keegi sulle, "ütles ta Hz Prohvet

"Ma ainult seda osta," ütles ta Ostis ühe kaameli Siis ära nad läksid koopast väljumist [2]

- Asma ütles: Hz Meka, prohvet tuli meile kaks korda päevas Aga keskpäeval tuli ja ma olin terve päev väljaränne

"Oo, mu isa! Vaata, Hz Pärineb prohvet, "ütlesin ma Mu isa

"Minu ema, et mu isa ohverdama prohvet Getirten teda siin sellisel kellaajal on kindlasti oluline, "ütles ta Hz Isa Prohvet

"Tead, Jumal andis mulle loa väljumise Mecca?" Ütles ta Mu isa

"O Jumala apostel! Kas mul on sõbrad? "Ta küsis prohvet Prohvet

"Jah, siis saad!" Ütles ta Mu isa

"Mul on kaks jätkuvat minu Kuna söötmiseks või midagi, ootavad sellel päeval Võta üks neist, "ütles ta Hz Prohvet

"Te ainult raha saada," ütles ta Mu isa

"Minu ema ohverdada mu isa saada, sa tahad võtta raha," ütles ta Nad on valmistanud tabeli sätet Siis ma prügikasti selga vöö, ta konksul kuni tükk lauale Nad läksid mäe koopas, nad lõpetasid ja Sevres Minu isa saabus koobas, enne prohvet kantud koobas, iga augu pannes sõrme kahju prohvet oli kontrollida putukad Quraysh ja prohvet Abu Bakr ka hakkama otsima neid nende kadunud Auhinnad toob prohvet vaadettiler sada kaameleid Kaks mägedes Mecca hakkas otsima Kui nad tulid mägi Sevres Abu Bakr, osutades seisev isik kogu alates koobas

"O Jumala apostel! See inimene otsib siia, "ütles ta Hz Prohvet

"Ei, tiivad inglid varjake meid," ütles Seekord siis hakkas piss seistes silmitsi koobas Hz Prohvet

"Kui sa nägid meid ei tee," ütles ta Seega, nad olid kolm päeva koobas Amir b Füheyre meie lambad viia need, kes viibivad koos nendega öösel, kusjuures karjamaa oli karjuste hommikul Õhtul läksin koos nendega Aga aeglase lamba õhtul, kui mu isa oli võttes prohvet Zannederlerdi et karjased, ja ta on nendega Minu vend Abdullah Mekas päeva jooksul jalutamas, kogudes uudiseid Tule koobas lagunes tume, andes neile uudis Pärast lahkumist neid pimedas, oli Mekas hommikul

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com