Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresimi, aldın, msn, muhabbetleri, nerden

Msn Adresimi Nerden Aldın Muhabbetleri

Eski 06-22-2007   #1
SuSKuN.!!!

Msn Adresimi Nerden Aldın Muhabbetleri

Kız: Msn adresimi nerden aldın

Cevap: Geçen gece eve çok geç gelmiştim dogal olarak vurdum kafayı yattım Rüyamda ak saçlı ak sakallı nur yüzlü bi dede geldi bana dediki; ogul şu msn adresini ekle bende ekledim büyük sözü dinlerim de

Cevap: Geçen gün hava çok rüzgarlıydı hani hatırlıyormusun? İşte o gün bende aldım paltomu giydim çıktım dışıra bi rüzgar esiyor sorma yapraklar falan havada uçuşuyor işte o yaprakların arasında bi tane kagıt uçtu uçtu geldi ayagımın dibine kondu Üstünde de bu msn adresi yazıyordu

Cevap: Geçen gün kadıköy sahilde yürüyorum Gözüme kıyıya vurmuş bi şişe ilişti egildim aldım Şişenin agzında bi tıpa vardı biraz ugraştım acamadım vurdum yere kırdım içinden bi not çıktı nottada senin msn adresi vardı

Cevap: Malum ögrenci evinde kalıyoruz bizim oda arkadaşıda arkeolojide okuyor Onunla dag taş tepe demeden kazıyoruz Geçenlerde Ama oda nesi eski yunanlardan kalma bi taş plakete rasladık çıkardık taşı üstünde yazılar var arkadaş dedi bu bir yunan tanrıcasının ismi emin olamadık arkadaşın hocasına götürdük şu yazıyormuş xxxxxx @ hotmail com

Eski 06-22-2007   #2
bukettt

:-)))))))))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-22-2007   #3
virüs

:)))) çok güzel eline sağlık SuSKuN
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-25-2007   #4
angelesdream

konu eğlence/komedi bölümüne açılmalıydı
paylaşım için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-25-2007   #5
pesimistt

güselmişellerine sağlık :)
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-25-2007   #6
Ergenekon

çok güzel:))))
teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com