Msn Adresimi Nerden Aldın Muhabbetleri |
06-22-2007 | #1 |
SuSKuN.!!!
|
Msn Adresimi Nerden Aldın MuhabbetleriKız: Msn adresimi nerden aldın Cevap: Geçen gece eve çok geç gelmiştim dogal olarak vurdum kafayı yattım Rüyamda ak saçlı ak sakallı nur yüzlü bi dede geldi bana dediki; ogul şu msn adresini ekle bende ekledim büyük sözü dinlerim de Kız: Msn adresimi nerden aldın Cevap: Geçen gün hava çok rüzgarlıydı hani hatırlıyormusun? İşte o gün bende aldım paltomu giydim çıktım dışıra bi rüzgar esiyor sorma yapraklar falan havada uçuşuyor işte o yaprakların arasında bi tane kagıt uçtu uçtu geldi ayagımın dibine kondu Üstünde de bu msn adresi yazıyordu Kız: Msn adresimi nerden aldın Cevap: Geçen gün kadıköy sahilde yürüyorum Gözüme kıyıya vurmuş bi şişe ilişti egildim aldım Şişenin agzında bi tıpa vardı biraz ugraştım acamadım vurdum yere kırdım içinden bi not çıktı nottada senin msn adresi vardı Kız: Msn adresimi nerden aldın Cevap: Malum ögrenci evinde kalıyoruz bizim oda arkadaşıda arkeolojide okuyor Onunla dag taş tepe demeden kazıyoruz Geçenlerde Ama oda nesi eski yunanlardan kalma bi taş plakete rasladık çıkardık taşı üstünde yazılar var arkadaş dedi bu bir yunan tanrıcasının ismi emin olamadık arkadaşın hocasına götürdük şu yazıyormuş xxxxxx @ hotmail com
06-25-2007 | #5 |
pesimistt
|
güselmişellerine sağlık :)