![]() |
Aşk - Elif Şafak.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk - Elif Şafak..''Aşk'ın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur ![]() Başlı başına bir dünyadır Aşk! Ya tam ortasındadır,merkezinde ![]() ![]() ![]() Ya da dışındasındır,hasretinde! ![]() ![]() ![]() * * * ''Zira her ne kadar başkaları aksini iddia etse de aşk dediğin bugün var yarın yok cici bir histen ibaret değildir ![]() ![]() ![]() ''Sen,sen ol kelimelere fazla takılma ![]() ![]() ![]() * * * ''Peki ama o halde nedenn analyamadığım,açıklayamadığım bir boşluk var içimde?Öyle bir boşluk ki günbegün büyümekte ![]() ![]() ![]() * * * ''Ya aşkı öğret bana ya da aşkın yokluğuna üzülmemeyi ![]() * * * ''İnanç aşk gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() Beni dindar biri olarak saymışsın ![]() ![]() ![]() * * * ''Her hakiki aşk,umulmadık dönüşümlere yol açar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * '' ''Rüzgarla gelmedim ![]() ![]() ![]() ![]() '' ''Beni sevebilir misin?'' diye sordu ![]() ''Seni zaten seviyorum ![]() ![]() ''Ama daha beni tanımıyorsun bile ![]() ![]() ![]() ''Seni tanıyorum ![]() ![]() ''Benimle ilgili bilmediğin o kadar çok şey var ki ![]() ![]() ''Seni tanımam için çok şey bilmeme gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Ella bu cümleyi bir yerden hatırladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır ![]() ![]() ![]() * * * Bir silgi gibi tükendim ben… Başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım: mürekkeple yazmışlar oysa ![]() Ben, kurşunkalem silgisiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * İçim acıyor herkese ve her şeye ![]() ![]() ![]() Faniliğimiz, zayıflığımız, zaaflarımız ![]() ![]() ![]() insan olamamanın ağırlığı ciğerlerime doluyor ![]() ![]() ![]() Nefes a l a m ı y o r u m ![]() ![]() * * * dönüp dolaşıp vardığım yerde / senden / bir senden /uzak düştüm / ayrı düştüm / belki de ilk kez /o zaman bölündüm ![]() ![]() ![]() * * * Elif Şafak / Alıntılar |
![]() |
![]() |
|