Arsız Kalbim |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arsız Kalbimbüyüyor her defasında kalbimde kimi zaman aşkım kimi zaman eziyetlerim ben umutsuzluğuda kattım bu sefer İhtimallere dayadım artık sol yanımın kırıklığını öyle bir yere sığdırdım ki bu sefer ufku açılmayan bir kalbe arsızca davetsizce çıkarsanda yine giriyorum dirayetsizce hiç bir şeyini tanımıyorum bir koca belirsizliğimsin sen oysa sana iki adım yakınken gelişinin adını bile koyamazken gidişini izliyorum pervasızlığınla her defasında burnu bir karış havada çok sevilmenin verdiği asaletle nasıl olsa kalbim avuçlarında ister boğca et ister tut ellerinde ben payıma düşeni yapıyorum sabrediyorum itiraza hakkım olmadan yinede seviyorum savaşırken defalarca yara almış gibi param parça hislerim tarifi imkansız bir iç erimesi seni bende görünce gözlerinden iniyorum yüreğine kesilir nefesim bakışının derinliğinde kendi kendimden düşerim her defasında söndükçe yakarım hep alevlerini Her gün bende dert gecesi Ve akibetini takip eden sabah Aşk duyguların seçimi Bir yazgı işkencesi gibi Ummadığım anda dayanıyor ruhuma Bedenim bile etmiyor bana itaat silip tüketiyor aklın içinde ne varsa hak ettiğim kadar mutluyum galiba ve yanıma kar kalan yanlızlığım hep aslında defalarca gidiyorlar oysa benden ben kalanlarla debelleşiyorum seviyorum yanıyorum ayrılığa diretiyorum ecel gibi gelen aşklara hep düğme ilikliyorum tutamadığım aşkların önünde eğiliyorum bazen ben kendimi bile ayakta alkışlıyorum vurupta hep isabet ettirdi aşk bana bir kerede ıskalasaydı günümü gün etseydim hep derdine düştüm hayallerimin hep kendi çıkmazlarımda yenildim içinden çıkamadım hep ezildim elimde olsa çıkarıp yerinden ezerde ezerim ah benim geleni seven gideni seven arsız - hayasız kalbim |
|