![]() |
Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum Senden Öte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum Senden Öte![]() Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte ![]() ![]() Varlığın bir hiç gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Yine gördüm seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sevdiğimi söylemek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Yanımdayken kokunu duydum ya ![]() ![]() ![]() ![]() İçime çektim doya doya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmini bile bilmediğim sevdiğim ![]() ![]() Seninleydim "o" an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte ![]() ![]() Varlığın bir hiç gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimin çarptığı, sana söyleyemediği an "o" andır ![]() ![]() Yine gördüm seni sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimde çığlıklar ![]() ![]() ![]() Çok yalnızım sevdiğim ![]() ![]() Sana aç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmini bile bilmediğim sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Ağladım gecelerce uğrunda ![]() Dinsin yüreğimdeki bu sancı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamsızlıklar içinde kayboldum ![]() ![]() ![]() Yalvarırım geri dön ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılığın hakkını ver ![]() ![]() ![]() Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı ![]() ![]() ![]() Kalmayı BECEREMEDİN, Bari gitmesini öğren ! Ne bileyim vur sırtımdan mesela, Adı AYRILIK olsun ! Gidişlerden gidiş beğen, yeterki GİTMELER senin olsun ![]() ![]() ![]() Çok oluyorsun böyle gitmek mi olur !!! Her gidişinde kendini bende unutuyorsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|