![]() |
Korkma Artık Seni Sevmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkma Artık Seni Sevmiyorum![]() Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi… Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi ![]() Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden ![]() ![]() ![]() Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum ![]() ![]() ![]() Ama izin vermedin ![]() ![]() ![]() Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte şuan, o an ![]() ![]() ![]() Korkma, seni artık sevmiyorum Artık bittin bende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başaramadım bende ![]() Zaman öğretti bana hayatın sensizde yaşanılabileceği ![]() ![]() ![]() Çok uzun zaman gecti ben seni bitirdiğimde ![]() ![]() Çabalıyordum uğrasıyordum ama yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün karşıma yine çıkacaksın biliyorum ![]() Bir gün üzmek isteyeceksin beni ![]() Ama bu sefer farkLı oLacak Çünkü içimde sen oLmayacaksın ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Benden duymaya hiç aLışkın oLmadığın bir keLime duyacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana diyeceğim ki::: H A Y I R istemiyorum seni SEVMİ Y O R U M Artık |
![]() |
![]() |
|