![]() |
Tutsak (Devamı-13) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutsak (Devamı-13)Ders saatlerini geçirdiklerinin farkında değillerdi ![]() ![]() ![]() - Eyvah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gibi ![]() ![]() ![]() - Hay Allah sana da sebep oldum, dedi Şahin ![]() - Kusura bakma ![]() ![]() ![]() İçinden de seviniyordu, baş başa kaldıkları için ![]() ![]() ![]() ![]() derslerini aksatmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyi unutturan, mantığı durduran bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() - Ne yapalım, olana oldu artık, dedi Ahu ![]() - Gerçekten çok üzgünüm, Ahu özür dilerim ![]() - Olan oldu artık, özürlük bir şey de yok ![]() ![]() ![]() - Hava soğuk, istersen şu karşıdaki kafeye gidelim, dedi Şahin ![]() - Peki olur, gidelim ![]() ![]() ![]() Birer kahve söylediler ![]() ![]() aileleri hakkında sohbet ediyorlardı ![]() ![]() ![]() - Her an seni düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyorsun, dedi Şahin ![]() - Anlıyorum seni inan ben de ne yapacağımı bilemiyorum ![]() ![]() Zaten görüşüp konuşuyoruz ![]() ![]() ![]() - Ama ben dahasından bahsediyorum dedi, Şahin ![]() ![]() bitecek, ailelerimiz gerektiği zaman öğrenecek ![]() senin de gerçek duygularını bilmek istiyorum, her şeyi bir yana bırakarak ![]() ![]() ![]() - Beğenilmek hoş elbet, bende her şeyi bir yana bırakıp düşününce, evet hoşlandım senden ![]() Daha yeni tanış tık, zamanla her şey yoluna girer umarım, dedi Ahu ![]() - Senin de benden hoşlandığını duydum ya ![]() ![]() ![]() ![]() Arkası yarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|