Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ? |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Güzel Bir Sözle Birlikte Güzel Bir Resim Fakat Sözlerin Çok Etkileyici Olması Gerekir Aynı Zamanda Kısa ve Öz Olmalı Sözlerimiz Ben Birkaç Tane ile Başlayayım Hep "baktıklarını" düzeltmeye çalıştılar! Yanıldılar! Bakışları "yamuk"tu oysa Baktığını değil, bakışını düzelt! Yoksa düzgün G-Ö-R-E-M-E-Z-S-İ-N! |
10-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Bir plak olsam Zeki Müren çalsam Bozulsam Aynı yerde takılsam Hep tekrarlasam ''Elbet Bir Gün Buluşacağız'' Küçük İskender |
10-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Geriye hiç bir şey kalmayacak, ardında hiç bir şey bırakmayacaksın Ne söylenmemiş sözler kalacak, ne de yaşadığın güzel anlar Büyük olmalı ayrılıklar; uçsuz bucaksız, dursuz duraksız Ne aklında tuşlara uzandığında hatırlayacağın telefon numaraları olmalı, ne de yollar bir daha kesişmeli Ne bir anıya yenilmeli ne de bir dizeye, şarkılarsa göz pınarlarına değmemeli… Gidiyorsan şayet, bakmayacaksın ardına son bir kez de olsa Belki geri dönerim diye işaret koymayacaksın geçtiğin yollara Ayrılığı seçiyorsa eğer insan; şiirler okuyunca unutulmalı, hasret dokununca gülümseyebilmeli Gidiyorsan öyle bir gitmelisin ki; ayrılık bile gurur duymalı seninle… |
10-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Sende duana ekle beni ondan isteyelim birbirimizi ille olmasın be sevgili, Olursa helalinden olsun |
10-11-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Düşümde sana, "Kalbin dille bir olduğunu nereden anlarız?" diye sordum "Doğrudur, insanın dili kalbiyle bir olmalıdır Sözün dağınıklığı, kalbin perişanlığındandır Gönül denizdir, dil kıyı; deniz dalgalanınca içindekileri sahile atar" dedin |
10-11-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Geldimse bu dünyaya ne bulmuş dünya Gitsem de eğer kıymeti eksilmez ya ! Bir kimse çıkıp da anlatıp söylemedi Gelmekte ve gitmekteki hikmet ne ola? |
10-11-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Ben, sana; "kırılmamak için" beklerim! Ben, sana; "gücenmemek için" beklerim! Ben, senden her gelene; "can-baş üstüne" derim! |
10-11-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Süleymaniye’nin karşısında, Tarihin üstünde bağdaş kurup oturdum Tesbih çekiyorum; Seni seviyorum,seni seviyorum,seni seviyorum |
10-11-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?“O”varken, yalnızlık sadece bir kelimedir |
10-11-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Üreticiler, şemsiye kumaşlarını tek kişilik biçmeye başladıklarından beri yağmur değil, yalnızlıktır artık yağan |
10-11-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Düşümde sana, "Kalbin dille bir olduğunu nereden anlarız?" diye sordum "Doğrudur,insanın dili kalbiyle bir olmalıdır Sözün dağınıklığı, kalbin perişanlığındandır Gönül denizdir, dil kıyı;deniz dalgalanınca içindekileri sahile atar" dedin |
10-11-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Hayallerim bu resim kadar renkliyken Orda saçlarımda her an'ın renginden biraz varken Gözlerimi açtığımda sadece siyah ve beyaz var Hani bu renkleri sevmiyor değilim Ama o kadar neşeden,güzellikten,umuttan sonra Biraz boş geliyor Sanırım gözlerimi açtığım dünyada renklendirmeyi ben sağlayabilirim Ama "imkan" denen kelimeye sinir olmaktan başka bir şey yapamıyorum Başka hayatlar dinliyorum bu aralar Kıskanmıyorum Düşünüyorum Nedenli sorularla benimkini |
10-11-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Önünde koca bir deniz Gezmiş olmak yetmez kenarında Bazı gözyaşları sakıncalı Bakmak değil belki ama ıslanmak yasak Bir ormandayım, yeşili koklamak yasak İsmin çok uzak İçimden söylüyorum içime sığmıyor adının anlamı Bir adım daha atsan duyacaksın sesimi Önümden geçip giderken Dursan Dursan belki de bu kadar sevmezdim seni |
10-11-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?"Sevilen bir kadın can demekti Bu yüzden en çok "canım" denirdi ona, ortasında bir eliflik nefes hacmiyle" |
10-11-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?Sorma Bana Sensizliği Sorma Gücün Yoksa Gelen Aynı Giden Aynı Bırak Beni Yanlızlığımla |
|