Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkeklere, öğütler

Erkeklere Bazı Öğütler

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkeklere Bazı Öğütler

• O’na hayatınızda ‘en önemli’ olduğunu sık sık söyleyin Unutmayın, kadınlar yalnız başka kadınları değil, işinizi, annenizi, babanızı, kardeşinizi, erkek arkadaşlarınızı, bilgisayarınızı, futbol takımınızı da kıskanırlar

Çok sevildiklerini bilmek yetmez Bunu sizin ağzınızdan her an duymak isterler Bir gün önce söylemiş olmanız hiçbir şey ifade etmez Dün dündür; bugün her şeye yeniden başlamanız gerekir

Kadın-erkek ilişkisi üzerine asla felsefe yapmayın Hatta hiçbir şey üzerine yapmayın Sizin genel anlamda söylediğiniz her sözü, o, ilişkinize dair söylenmiş olarak kabul edecektir

Anlattığı her şeyi ‘dünyanın en ilginç konusu’ymuş gibi dinleyin Anlattığı, tırnaklarının çabuk kırılması ya da daha önce bin kez anlattığı kedisinin maskaralıkları olsa da

O’nun yanında başka bir kadının güzelliğinden, meziyetlerinden asla bahsetmeyin Sözünü ettiğiniz kişi o’nun kız kardeşi olsa bile

TV’de asla kadınların boy gösterdiği programlara takılmayın Hele memelerinin yarısı ortada VJ’ler, hostesler, hele Hülya Avşar Show

O’na çok özel olduğunu hissettirin Daha önce kimseyi bu kadar sevmediniz; hayatınızda o’ndan bilge kadın görmediniz

O’nunla yakın temas sonrasında sakın ha gözünüzü tavana dikip düşünmeyin Yani ‘Öküz öldü, ortaklık ayrıldı’ halleri takınmayın

Romantik olun Gözlerinin içine bakın, ellerini tutun Kadını uçurmanın tek yolu o sizin bildiğiniz yol değildir

Kadınlar aşkı yoğun yaşarlar Áşık kadın için sizin dışınızdaki her şey dolgu malzemesidir Biliyorum zor olacak ama siz de biraz gayret edin; aşkı ‘yapılacak işler’ listesinden çıkarıp hak ettiği yere koyun

Tamam, erkek milleti olarak nihayet ‘Seni seviyorum’ diyebilmeyi başardınız Ama bunu o kadar kuru, tatsız ve coşkusuz bir biçimde yapıyorsunuz ki Gözünüzü seveyim, dilinizle söylemeden önce yüreğinizde ısıtın biraz şu sözü

Kadınlar adeta ilgi görmek için yaşarlar Eğer beklediği ilgiyi sizden göremiyorsa, göreceği adamı yakında bulacaktır, hiç merak etmeyin

Sizi eskisi kadar kıskanmıyor, her fırsatta sitem etmiyorsa artık o’nun için çok önemli değilsiniz demektir

İki eliniz kanda olsa o’nu arayın ‘İş toplantısı’ndan falan anlamaz kadınlar Hem sizin de ‘İki dakika bile vaktim olmadı’ sözünüz hiç inandırıcı değil Helaya da mı gitmediniz akşama kadar?

‘Erkeklerin aldatması’yla ilgili bir konuşma geçtiğinde sizin asla böyle bir şey yapmayacağınızın ipuçlarını aralara serpiştirin Sohbet süresince o bütün duyu organlarıyla sizi takipte, bilmiş olun

Beraber dışarı çıktığınızda etraftaki kadınlara attığınız bakışların ‘kaçamak’ olduğu sizin yanılgınızdan başka bir şey değildir O, arkası dönük olsa bile nereye baktığınızı görür

Saç rengi, biçimi, makyajı, vs görünüşüyle ilgili değişiklikleri hemen fark edin Bu konuda kendinize güveniniz yoksa tedbir olarak sık sık ‘Sende bir değişiklik var’ deyin Elbet birkaçı isabet edecektir

Sohbetleriniz sırasında bir gün o’ndan ayrılırsanız, bunun sizin için dünyanın sonu olacağını ima edin Yağmasanız da gürleyin

Ne zaman sizi arayıp ‘Ne yapıyorsun?’ diye sorsa, vereceğiniz cevap ‘Seni düşünüyorum’ olsun Biliyorsunuz, pembe yalanların hiçbir günahı yoktur

Tartıştınız, size ‘Beni arama’ dedi Bunun anlamı şudur: ‘Telefonun başında beni aramanı bekleyeceğim

Beraberliğiniz başlayalı kaç yıl olursa olsun, o’na eskimiş muamelesi yapmayın Hele, ‘Nasıl olsa bir yere gidemez’ hallerine hiç teşebbüs etmeyin Kadını ‘elde bir’ görmek, ‘ele kaptırmak’ için birebirdir
  • Erkekler genellikle arkadaşlarının yanında bülbül kesilirler, eve gelince bülbülün dut yemişine dönerler Yapmayın Güzel sesinizden, engin bilginizden, dáhiyane fikirlerinizden kadını mahrum etmeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com