Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Aq Nedir?

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aq Nedir?

Forumların msn görüşmelerinin vazgeçilmezi aq yanlış kullanılan harf kombinasyonları Listesinde birinci

Yanlış anlaşılma sonucu "aq"nun itibari sarsılmıştır Bu konuya açıklık getirmek için bu iki harfin buluşmasını biraz inceleyelim

aq ne demek?

aq`nun açılımı "anti-quote" dir Bir mesajdan alıntı yaptığınızda mesaj kodunda beliren "Quote" kelimesi alıntı anlamına geliyor Yani anti-quote = alıntı yapılamaz!

aq ne gibi durumlarda kullanılır?

aq diğer bir üyenin alıntı yapmasını istemediğiniz mesajların genelde sonuna eklenir Mesela:

Paylaşımların için teşekkürler aq

Açıklaması: O kadar alçak gönüllüyüm ki mesajımı alıntı yapıp bana mesaj yazarak konuya ilgi gösterdiğim ve yorum yaptığım için teşekkür etmene gerek yok

Başım ağrıyor aq

Açıklaması: Şimdi kesin sen bunu alıntı yapıp geçmiş olsun diye mesaj atacaksın Peki sen geçmiş olsun diyince geçmiş mı oluyor?`Hayır Onun için mesajımı alıntı yapmanı istemiyorum (=aq)

Galatasaray Fenerbahçeden iyi aq

Açıklaması: Ben bu konuda o kadar eminimki senin alıntı yapıp bana aksini savunman için hiç bir neden yok hiç zahmet edip alıntı yapma istemiyorum!

Bu konu o kadar çok insanı rahatsız ediyor ki Mesajlarının alıntı yapılmasından hoşlanmayan gruplara rastlamak mümkün Bu grupların geneline "aq çocukları" deniliyor

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com