Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğu, erkeklerden, farklı

3 Çocuğu Da Farklı Erkeklerden

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Çocuğu Da Farklı Erkeklerden

21 yıllık evlilikten üç çocuk sahibi oldu Daha sonra DNA testi yaptırınca beyninden vurulmuşa döndü Çünkü o sadece kağıt üzerinde babaydı

Almanya'da yaşayan elektrik mühendisi bir adam, çocuklarına DNA testi yaptırarak hepsinin babalarının farklı kişiler olduğunu öğrendi21 yıllık karısından 3 çocuk sahibi olan talihsiz baba, test sonuçlarını öğrendiğinde şok oldu

Hemen eşinden boşanmak için mahkemeye başvuran Alman mühendis, başkalarından da olsa çocukların velayetini üstüne almak istediğini söyledi DNA test sonuçlarının kendisini etkilemediğini söyleyen adam "Onların gerçek babası olmayabilirim Ama bugüne kadar hepsini sevgiyle büyüttüm Üçünü de gerçek çocuklarım gibi seviyorum Eşimin çocuklara bakabileceğini düşünmüyorum" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com