^ .. Cumartesi Sabahı Mağduru .. ^^ |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
^ .. Cumartesi Sabahı Mağduru .. ^^^ CUMARTESİ SABAHI MAĞDURU ^^ bu sabah uyanmak istemedim, istemeyerek de olsa uyandıktan sonra yüzümü yıkamaya gitmek istemedim yüzümü yıkasam da bu sefer, kahvaltı yapmak istemedim, zaten sensiz hiç bir zaman kahvaltı da yapmadım sabahları iki parça seni düşününce ne açlık kalıyordu bende ne de yorgunluk ama bu sabah öyle olmadı nedendir bilinmez seni düşününce doymadım yanına biraz çay içeyim dedim yorgunluk da gitmedi bugün hatta bu sabah her zamanki heyecanla da uyanmadım hayal de kurmadım bu sabah hele hele okula gitmeyi hiç istemedim bir gariplik vardı bugün bende saatime baktım saat on'du bu saatten sonra okula da gidilmezdi, sabah sabah mümtaz bey'in azarları da hiç çekilmezdi, içimdeki bu isteksizlik yüzünden tekrar geri yattım sana kavuşma isteği bile yoktu bugün bende gözlerim sabah seni de aramadı oysa ben her sabah dışarı bakar seni arardım bunu niye yaptığımı da hiç bir zaman anlamadım çünkü hiç bir zaman sen olmadın dışarda sadece oynayan köpekler vardı onlara da bakmadım bugün, zaten gece rüyamda da görmedim oysa ben her sabah rüyamda görür büyük bir heyecanla uyanır ve sabaha kadar uyumaz ve seni düşünürdüm, bu sabah uyanınca o iğrenç espriyi yapıp arkadaşları da uyandırmadım, sahi saatin on olmasına rağmen onlar niye hala uyuyordu aralarından birini uyandırıp sorduğumda ise büyük bir hayal kırıklığı ile yattım yine yatağıma ve bir daha bunu yapmayacağıma da söz verdim arkadaşlarıma ^^ EROL ÇELİKEL ^^ sevgili kardeşim |
|