![]() |
Kırık Tınılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırık TınılarKırık Tınılar Paslanmış türkülere yoldaş sabahlar Ve zulamda sazımdan kırık tınılar ![]() ![]() ![]() Yüksek tepelere tırmanan sözlerin ardından Bayatlamış bakışların hesabı çekilecek kırbaca Yokluğuna inat canı acıyacak yalın ayak sözcüklerin Ve gün batımı kızıllığının işvesinde Gebe kalacak yaşam doğru bildiğine ![]() ![]() ![]() Elini eteğini çekecek gün geceden Ve bekleyecek sabırla tespihe dizilmiş umutlarını Göğsünde yırtılacak çığlığının sesi Usanmadan bıkmadan Yalana aldanmadan geçecek Sömürülmüş duyguların kucağından ![]() ![]() ![]() Astarsız bir geceyi röntgenliyor güneş Ve yakıyor elleri hoyrat oynaşmaları ![]() ![]() ![]() Usturasız yalnızlıkların dibinde biter aşk Çiçekler dilsiz kalır Adını andıkça kıyılara özlem Gözlere yaşlar oturur sorgusuzca ![]() ![]() ![]() Kaç yağmur yedim ben senin üstüne İntihara meyilli kaç yıldızı kaydırdım saçlarıma ![]() ![]() ![]() Sessiz sedasız yaş(l)andı yıllar Ve ardında ki sahipsiz yarınlar ![]() ![]() ![]() Şimdi utangaç bakışlarda saklı masumiyet Aşk sana bile bile teslimiyet ![]() ![]() ![]() Açmak bilmeyen aşka esir kalarak Günah dolu şarkılarda sen sadece nakarat ![]() ![]() ![]() Songül Karadağ Taştan |
![]() |
![]() |
|