Geçici Bir Heves |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geçici Bir Heves''Geçici bir heves-Anlık'' Yaptığın tek şey susmak(mı)? Söylenecek hiçmi sözün yok hiç mi Bu kadarmı(-ydı) Herşey bence değildi Belkide daha yaşanacak nice şeyler vardı Belkide ben Öyle sanıyorum ÖyLe Özledim ki bir bilsen İnanmazsın belkide Belkide Alay edersin ''bunu söyleyen senmisin'' diye İmkansız olman ulaşılmaz erişilmez olman beni üzmüyor Beni üzen Aynı mahallede hergün seni görmem , Attığım her adımda aklımda sen olman 5 Yıl oldu başkası aldı yerini ama gelen yine gideni aratıyor Yine dolmadı yerin dolmicak belkide Biliyordun sevdiğimi İnanmıyordunda Biraz inanıp gerçekten güvenseydi İnan olmazdı böyle Her cama çıkmamda senin caddeden geçmeni görmem acıtıor yüreğimi bakma Gözlerime madem imkansızız bakma Öyleyse sensiz yaşamaya alışmışken tekrar esme kalbime Şaşırtma oynama kalbimle Çıkma karşıma geçme evimin önünden Defol giT kalbimden ;Git ki Unutayım kalbime söz geçirebileyim Hakeden yer alsınHaketmedi sevgimi Belkide engeller vardı Engellerle birlikte ihtimaller de vardı sen Engelleri gördün ; İhtimalleri geri teptin Belkide korktun gerçekten yürekten sevmekten Çünkü yürekten sevmek sana yakışmaz Sna ancak geçici bir heves gerek ''Geçici bir heves-Anlık'' yazan ? |
|