![]() |
Aşk Nefes Almaktan Arta Kalandır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Nefes Almaktan Arta KalandırAşk Nefes Almaktan Arta Kalandır ve şimdi senin adına sevgilim suretimde gezdirdiğin o gülü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne seyrek görünüyorum kanlar arasında ![]() ![]() ![]() ![]() değil mi ? gözlerinin vaadettiği huzur yok ! alnımda pankart gibi adın aynaya ezberden bakmamın anlamı yok ! sırf tetiği sen çek diye tertemiz ellerimi sana uzatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taze gül yaprakları dökülüyor dilinden kurşun yerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herkes bilir "aşk nefes almaktan arta kalandır" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağışla! denizin geceye aşık olduğu kadar aşığım yıldızlara ve farkında değil yakamoz sabahlara dek ağladığıma ![]() ![]() ![]() yanımda olsaydın uzanırdım gölgenin yanına anlamak için her şeyi birbirine benzer rüyalar görürdüm kollarında gördüğüm her şeyi aşk sanarak nasıl hayaller yaratırdım yarına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa, gözlerden uzak bir temmuz akşamında yalnızlığı küstürmüştük yatağımızda uykuların sonlarında hep aşk kıyısı ![]() ![]() ![]() yastığımızda düş tozları ![]() ![]() ![]() son akşamımızda yağan yağmur gelir hep aklıma ![]() ![]() ![]() hani sırılsıklam düştün ya yanıma ![]() ![]() dudaklarında tütün kokusu ne kadar kutsaldın sevdama ![]() ![]() ![]() ne kadar ? şimdi nerede bir gül koksa ya da bir şiir okunsa irkilirim ![]() ![]() ![]() sorsalar halimi nasılsın diye ? yağmurdan kalbi tutuşmuş leyla gibiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nebile Aydın |
![]() |
![]() |
|