![]() |
Bu Son Şarkıydı Türeğimin Sana Söylediği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Son Şarkıydı Türeğimin Sana SöylediğiBu son şarkıydı Yüreğimin sana söylediği ![]() ![]() BİTTİ ![]() Kelimeler, cümleler isyanlarda şimdi ![]() ![]() Harflerin hiçbirisi yerinde değil, Bütün harfler bir başı boşluk içinde Dolaşıp,duruyorlar ortalık yerlerde ![]() ![]() ![]() ![]() SON SÖZÜ ! Yazmaya elim varmıyor ![]() Tepeden tırnağa kanter içindeyim Hem gökte-hem yerdeyim! Nikotin yüklü sigaramı bile Parmaklarım sarmıyor ![]() ![]() ![]() SON SÖZÜ ! Söylemeye dilim varmıyor ![]() Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği BİTTİ ![]() Anla işte, zifiri saçlım ![]() ![]() Anla beni zifiri gözlüm ![]() Nar çiçeği yüzlüm ![]() ![]() Papatya gözlüm Ne olur anla beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rüyadaydık, seninle ikimiz ![]() Uyandık ! Bir masaldı yaşadıklarımız, Masallarda kaldık ! Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği ![]() ![]() BİTTİ ![]() Meğer, ben seni ne çok sevmişim ! Cümle aleme anlatmışım da Kendim geç anlamışım ! Ne olduysa ![]() ![]() Nasıl olduysa ![]() ![]() Kim ne söyledi-ne yaptıysa ![]() ![]() ![]() Neyse ne !!! BİTTİ ![]() Sen, Herşeye rağmen, Sakın gelme, Bana gelen bütün yollarıma Kahır mayınları döşedim! Gönül peronumdaki bütün otobüsleri yaktım ![]() Sakın gelme, Hava bozuk ![]() ![]() Fırtınalar kopuyor HATAY sokaklarında ![]() ![]() Her yer sis içinde-göz gözü görmüyor ![]() ![]() Bütün uçaklar pistte bekliyor ![]() ![]() Sakın gelme, ALSANCAK GARI'ndan hiç bir tren kalkmıyor ![]() Özlem yüklü raylar, yoldan çıkmış Vagonlara, geçip giden, gençliğimi yükledim İstasyonda öylecene bekliyor ![]() ![]() ![]() Sakın gelme, Kimselere sorma beni ![]() ![]() ![]() İZMİR'de kimse tanımaz, Hiç bir kimse bilmez beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Her mevsim baharsın ![]() Kelebekler kadar narinsin ![]() Çiçeklerle süslü günler senin için ![]() ![]() Aydınlık geleceğin var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bir mum ışığıyım ![]() Seni aydınlatamam! Bir bakışınla sönerim ![]() Bundan böyle seninle olamam ![]() ![]() Seninle kalamam ![]() Ben senin yarının olamam ![]() Bu son şarkısıydı, Yüreğimin sana söylediği ![]() ![]() BİTTİ ![]() NECDET GÖKNİL |
![]() |
![]() |
|