Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğum, günümde

Doğum Günümde..

Eski 06-01-2007   #1
angelesdream

Doğum Günümde..

Herkesin yanınızda olduğu, hep mutlu olmanız için uğraştıkları nadir günlerdendir doğum günleri Hani mumlar üflenirken dilekler dilenir ya; hep aynı şeyler geçer belki akıllardan "O'nu ver bana Allah'ım!"

Yokluğun ecel gibi yapıştı yakama Ama seni görmeden adım bile atmam ben, bırak gitmeyi öbür tarafa! Çok özledim seni Günlerdir görmedim, haber alamadım senden Gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzak, bu kadar çaresizdim sanki İlk kez bu kadar bağlıydı elim kolum! İlk kez yapılacak hiçbir şey kalmadığını hissetti ruhum!

Herkes yanımda, herkes beni düşünüyor, herkes mutlu olmam için uğraşıyor! Peki sen nerdesin! O sonsuz güvenebileceğim sevgin nerde! Kimlesiniz şimdi Benden uzak bir yerde!

Keşkeler dolduruyor yine içimi Keşke hiç başlamasaydıKeşke hiç hatırlamasaydım eskiyiKeşke kapılmasaydım gülüşüne yeniden Keşke senle dolmasaydı kalbim Keşke Keşkelere mahkum olmasaydı sevgim!!!

Artık susmak zorundayım, çünkü söylenecek ne varsa söyledim! Susulacakları susma vakti şimdi! Belki artık yazamayışımda bundandır! Kalemim bile susmuştur belki! O bile yorulmuştur senin yokluğunu yazmaktan! Bu kadar çok soruyla beni başbaşa bırakmandan!!

Güven senin dünyanda nedir bilmiyorum ama benim için herşeydir! Sanada söylemiştim bunu Sende "bana güven" demiştin! Şu hayatta tek güvendiğimdin! Gittin!!! Kime nasıl güveniyim şimdi! Bana her göz düşman bakıyor! Her söz bir bıçak sanki!! Sen bile gittiysen Hayata nasıl güvenirim artık ben!!!

Bugün doğum günüm Sen yoksun "Doğum gününde hediye felan yok sana" demiştin gülerek! Keşke şimdi yanımda olsan da ben bir ömür hediye almasam! En büyük hediyeyi versede bana hayat, başka hiçbir şey ummasam!! Ama yoksun! Ve ben ilk kez bir doğum günümde bir hediye istiyorum Hayattan Seni bana getirsede hep yanında kalsam!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #2
ctn_86

çok güzel angelesdream tşklerallahtan ben dün allahım onu ver bana diye dilek tutanlardan değil hep bööle devam etsin diye dilet tutup mumu üfleyenlerden oldum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #3
doctor88

Güven senin dünyanda nedir bilmiyorum ama benim için herşeydir! Sanada söylemiştim bunu Sende "bana güven" demiştin! Şu hayatta tek güvendiğimdin! Gittin!!! Kime nasıl güveniyim şimdi! Bana her göz düşman bakıyor! Her söz bir bıçak sanki!! Sen bile gittiysen Hayata nasıl güvenirim artık ben!!!

saol angelaanasıl güvenebilirim demişşiyide demişşş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2007   #4
TuucHe

Keşkeler dolduruyor yine içimi Keşke hiç başlamasaydıKeşke hiç hatırlamasaydım eskiyiKeşke kapılmasaydım gülüşüne yeniden Keşke senle dolmasaydı kalbim Keşke Keşkelere mahkum olmasaydı sevgim!!!

çok güzel bir paylaşım teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2007   #5
yosun_26

benimde şimdiye kadar aldığım en büyük hediye oydu doğum günümde açmıştı bana kalbini ama herşey öyle çabuk bittiki şimdi istediğim tek hediye onu unutturacak bişey

saol angelesdream

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2007   #6
rock_alltime

Harika bir paylasımÇok tşkler angelesdream

Bugün doğum günüm Sen yoksun "Doğum gününde hediye felan yok sana" demiştin gülerek! Keşke şimdi yanımda olsan da ben bir ömür hediye almasam! En büyük hediyeyi versede bana hayat, başka hiçbir şey ummasam!! Ama yoksun! Ve ben ilk kez bir doğum günümde bir hediye istiyorum Hayattan Seni bana getirsede hep yanında kalsam!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-15-2007   #7
speed

duygudolu güzel paylaşımın için teşekkürler angelesdream
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-21-2007   #8
bukettt

çok hoşuma gitti yaeline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com