Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişim, osho

Osho - Değişim

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osho - Değişim

Arka Kapak

"Sadece büyük bir sorun, büyük bir kriz insan bilincinde bir değişikliğe yol açar Bizler de bu şekilde büyümekteyiz"

Dünya Krizi - Bir Bilinç Krizi Zamanımızın sosyal, siyasi, ekonomik ve ekolojik krizleri Çoğumuz durup düşünmeden önce Osho, radikal bir değişim olmadıkça bu birbirleriyle ilişkili krizlerin giderek kötüleşeceğini fark etti Geçmişimizin bizi bu noktaya nasıl getirdiğini anlamadığımız -ve kendimizde, bizi o geçmişten koparacak cesareti bulamadığımız- sürece, onun "küresel intihar" dediği şeye doğru ilerliyoruz Bu kitapta, Osho radikal bir değişim öneriyor ve şu anki krizi nasıl bir fırsata dönüştürebileceğimizi anlatıyor Küresel intiharı önlemek ve tüm insanlığın "tertemiz bir geleceğe" doğru ilerlemesini sağlamak için yapmamız gerekenlerden söz ediyor

"Ben geleceğin umutsuz olduğunu düşünmüyorum Gelecek çok umutlu, çok parlak Daha önce hiç böyle olmadı, çünkü ilk kez insan, tüm işlerden özgür kalacağı noktaya bu kadar yakın İlk kez insan lüks içinde yaşayabilir ve lüks içinde yaşamak, içe dönmeye hazır olmak demektir Ancak o zaman dışarıdan hiçbir müdahale olmaz Sen sadece içe dönersin, içe dönmek zorunda kalacaksın da: dışarıdaki yolculuk sona erdi Dış dünyada erişilebilecek her şeye erişildi ?imdi yeni bir macera zamanı"

Yazar:Osho

Sayfa Sayısı: 192

Dili: Türkçe

Yayınevi: Boutique

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com