Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yaşında, üniversitede

7 Yaşında Üniversitede..

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

7 Yaşında Üniversitede..

6 aylıkken yürümeye başladı, bir yaşında konuşmayı söktü Şimdi 7 yaşında ve üniversitede !

Singapurlu anne ve İrlandalı babanın 7 yaşındaki dahi çocuğu dünyanın üniversiteye en erken giden öğrencisi olmaya hazırlanıyor

Yürümeye altı aylıkken başlayan Ainan Celeste Cawley, bir yaşında konuşmayı söktü Üç yaşına geldiğinde gördüğü bütün objelerin üç boyutlu resmini rahatlıkla çizebiliyordu Yaşıtları ilkokula başlarken o kimya kitapları okumaya başladı ve 6 yaşında lise son sınıf düzeyindeki tüm kimya sorularına doğru cevap verdi Daha sonra da Singapur’da kendi yaşındaki öğrencilere uygulamalı fen dersi anlattı Ainan şimdi 7 yaşında ve dünyanın üniversiteye en genç giden dahisi olmaya hazırlanıyor

DAHİYE ÜNİVERSİTE ARANIYOR

Ailesi dahi çocuklarını kabul edecek bir üniversite bulabilmek için dünya çapında araştırma yapıyor Annesi, çocuğunun hayata daha gerçekçi baktığını belirterek, “Üç yaşında ona bir pelerin aldım Superman oldun dedim, Havaya zıpladı ve ‘Öyle bir şey yok Gördün mü uçamıyorum’ diye pelerini çıkarttı” dedi Babası ise, “Bu yaştaki çocuğu bir üniversite kabul edebilecek mi? Eğer kabul edilmezse büyük kayıp olacak” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com