Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıçağı, derken, karısına, sapladı, yapalım, şaka

Şaka Yapalım Derken Bıçağı Karısına Sapladı..

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şaka Yapalım Derken Bıçağı Karısına Sapladı..

İnanılmaz olay Samsun’da Hastane Mahallesi’nde saat 1930 sıralarında yaşandı İddiaya göre, bir yıllık evli olan Aynur K (24) ile eşi Tuncay K (24), evlerinde şakalaşırken birbirlerine ekmek bıçağı atmaya başladı Eşinin attığı bıçak, o sırada eğilen Aynur K’nin kafasına saplandı Genç kadın, kafasına bıçak saplı halde ambulansla önce Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi acil servisine, ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi

Kadının kafasında saplı bulunan ekmek bıçağı ameliyatla çıkartıldı Aynur K, kocasının şakalaşırken kazara bıçağı kafasına sapladığını söyledi Gözaltına alınan Tuncay K ise ifadesinde, “Birbirimizle şakalaşıyorduk O sırada elimdeki bıçağı yavaşca fırlattım Eşimin başına saplandı Ben de hemen hastaneye kaldırdım Kasıt yok”diye konuştu Doktorlar, saplanan ekmek bıçağını kendilerinin çıkarmamasının genç kadını ölümden kurtardığını belirtti Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com