Across The Universe (Seni İstiyorum) |
09-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Across The Universe (Seni İstiyorum)Across The Universe (Seni İstiyorum) DÜNYANIN EN ÜNLÜ ŞARKI SÖZLERİNİN İÇİNDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ ANLATILMAMIŞ BİR HİKAYEYE TANIK OLACAKSINIZ Yönetmen Julie Taymor’un devrim yaratan rock müzikali Across the Universe, Amerikan’ın karışık dönemi 1960’lara, ülke içinde ve dışında savaş çığlıklarının atıldığı o yıllara götürüyor Genç liman işçisi Jude (Jim Sturgess), yıllardır görmediği Amerika’daki babasını bulabilmek için Liverpool’dan ayrıldığında, Amerika’daki değişim dalgasına kapılır Jude, zengin ama sokaklarda yaşayan Amerikalı Lucy’e aşık olup, onunla birlikte New York yakınlarındaki Greenwich Kasabası’nda savaş karşıtı eylemlere katılır Vietnam’daki ölü sayısı arttıkça Amerika’daki politik gerilim çığrından çıkar ve talihsiz aşıklar kendilerini gün geçtikçe deliren ruhani bir dünyada bulurlar U2’nun solisti Bono’nun konuk oyuncu olduğu Across the Universe, tekrar tekrar izleyeceğiniz türde bir film Tıpkı en sevdiğiniz albümü dinler gibi Özel Seçenekler[*]Julie Taymor ve Elliot Goldenthal’dan Sesli Yorumlar Across The Universe’ü Yaratmak Müzik Hakkında Her Şey Silinmiş Sahneler Fotoğraf Galerisi Fragmanlar Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14092012 9,69 TL |
|