|
|
Konu Araçları |
müzikleri, peşrevleri, saray, seçkin, taksim |
Saray Müzikleri - En Seçkin Taksim Peşrevleri (5 CD) |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saray Müzikleri - En Seçkin Taksim Peşrevleri (5 CD)Saray Müzikleri - En Seçkin Taksim Peşrevleri (5 CD) Albümdeki Eserler: CD/1 Acem Kürdi Saz Semaisi Acem Aşiran Saz Semaisi Hicaz Saz Semaisi Muayyer Saz Semaisi Nihavend Saz Semaisi Ferahfeza Saz Semaisi Uşşak Saz Semaisi Nihavend Peşrevi (Mini Mini) Keman Taksimi Ud Taksimi CD/2 Yaylı Tambur Taksim Kanun Taksimi Ud Taksim Keman Taksim Kanun Taksim Yaylı Tambur Taksim Ud Taksim Keman Taksim Kanun Taksim Yaylı Tambur Taksim Ud Taksim Keman Taksim Kanun Taksim Yaylı Tambur Ud Taksim Yaylı Tambur Kanun Taksim Yaylı Tambur Kanun Taksim Keman Taksim CD/3 Segah Taksimi Nihavend Taksimi Kürdilihicazkar Taksimi Neveser Taksimi Rast Taksimi Karıcıgar Taksimi Hüzzam Taksimi Uşşak Taksimi Uşşak Taksimi Bayati Taksimi Bayati Taksimi Hüseyni Taksimi Saba Taksimi Hicaz Taksimi Muhayyer Taksimi CD/4 Fikrimin İnce Gülü ( Acem Kürdi ) ( İsmail Hakkı Bey ) Gel Ey Denizin Nazlı Kızı ( Acem Aşiyan ) ( Kemenceci Aleko ) Vücut İkliminin Sultanı Sensin ( Nihavend ) ( Hacı Arif bey ) Kız Sen Geldin Çerkeşten ( Nihavend ) ( Tanburi Faize Ergin ) Seni Tenhada Bir Bulsam ( Nihavend ) ( İsmet Ağa ) Issız Gecede Ben Yine Hicran Düştüm ( Nihavend ) ( Kaptanızade Ali Rıza Bey ) Ben Buyi Vefa Beklerken Suyi Çemenden ( Nihavend ) ( Hacı Arif Bey ) Dil Seni Sevmeyeni Seni Sevmede Lezzet Mi Olur ( Nihavend ) ( Söz: Sadi Müzik: Civan Ağa ) Birgün O Güzel Şad Edecek Ruhumu Sandım ( Nihavend ) ( Musa Süreyya Bey ) Amed Nesimi Suhu Dem ( Rast ) ( Abdülkadir Meragi ) CD/5 Nihavend Taksim (Kanun) Hicaz Taksim (Ud) Uşşak Taksim (Kanun) Kürdilhicazkar Taksim Mahur Taksim (Kanun) Hüseyni Taksim (Ud) Segah Taksim (Kanun) Hüzzam Taksim (Ud) Suzinak Taksim (Kanun) Uşşak Taksim (Ud) Hicazkar Taksim (Kanun) Nihavend Taksim (Ud) Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 31,26 TL |
|