Asmalı Meyhaneleri (5 CD) |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Asmalı Meyhaneleri (5 CD)Asmalı Meyhaneleri (5 CD) Albümdeki Eserler: CD/1 Erkilet Güzeli Alıverin Bağlamamı Çamlıca Yolunda Odasına Girdim Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime Dağlar Dağlar Düriyemin Güğümleri Kalaylı Vardar Ovası (Mayadağ''dan Kalkan Kazlar) Yüksek Yüksek Tepelere Alişimin Kaşları Kare A Benim Mor Çiçeğim Karanfil Oylum Oylum Pencereden Kuş Uçtu Yürü Dilber Yürü Pencere Açıldı Bilal Oğlan CD/2 Unutturamaz Hiç Kimse Seni Söz & Müzik: Anonim Kimseye Etmem Şikayet Söz & Müzik: Anonim Huysuz ve Tatlı Kadın Söz: Fakih Özlen Müzik: Muzaffer İlkar Kırmızı Gülün Alı Var Söz & Müzik: Anonim Nihansız Dededen Söz & Müzik: Anonim Senden Bilirim Söz & Müzik: Anonim Haydar Haydar Söz & Müzik: Anonim Keklik Söz: Faruk Nafız Çamlıbel Müzik: Anonim Ada Sahilleri Söz & Müzik: Anonim Kadifeden Kesesi Söz & Müzik: Anonim Yürü Dilber Söz & Müzik: Anonim Ayva Çiçek Açmış Söz & Müzik: Anonim Sigaramın Dumanı Söz & Müzik: Anonim İndim Havuz Başına Söz & Müzik: Anonim CD/3 Alişimin Kaşları Kara Kırmızı Gülün Alı Var Ah Benim Mor Çiçeğim Bilal Oğlan Arabaya Taş Koydum Yangın Olur Biz Yangına Gideriz Yüksek Yüksek Tepelere Düriyemin Güğümleri Karanfil Oylum Oylum Vardar Ovası CD/4 Ağlamakla İnlemekle Söz & Müzik: Sadi Hoşses Gülmedi Şu Bahtım Söz & Müzik: Sadi Hoşses Unutamam Seni Söz & Müzik: Şekip Ayhan Özışık Yalnız Bırakıp Söz: Ahmet Refik Altınay Müzik: Mısırlı İbrahim Efendi Menekşe Gözlerde Söz & Müzik: Şekip Ayhan Özışık Her Gece Yollarda Söz & Müzik: Kasım İnaltekin Solsanda Sararsan Söz: Ahmet Refik Altınay Müzik: Mısırlı İbrahim Efendi Sen Sanki Baharın Gülüsün Söz & Müzik: Musa Süreyya Bey Ellerim Böyle Boş Söz & Müzik: Şekip Ayhan Özışık Senin Sesini Söz & Müzik: Sadi Hoşses Gamzedeyim Deva Bulamam Söz: Fuzuli Müzik: Tatyos Efendi Pencereden Kuş Uçtu Söz & Müzik: Anonim Vay Sürmeli Söz & Müzik: Anonim Erkilet Güzeli Söz & Müzik: Anonim Odasına Girdim Söz & Müzik: Anonim CD/5 Gülmedi Şu Bahtım Unutamam Seni Ağlamakla İnlemekle Vay Sürmeli Odasına Girdim Sevil De Sevme Ayrıldı Gönül Erkilet Güzeli Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime Her Gece Yollarda Kalbimin Sahibi Sensin Menekşe Gözlerde Pencereden Kuş Uçtu Yalnız Bırakıp Senin Sesini Solsanda Sararsan Gamzedeyim Deva Bulamam Çırpınırdı Karadeniz Ellerim Böyle Boşmu Kalacaktı Sen Sanki Baharın Gülüsün Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 31,26 TL |
|