Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kürtler, olur, türk

Kürtler Nasıl Türk Olur?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kürtler Nasıl Türk Olur?

Kürtler Nasıl Türk Olur?

Kürtleri sevmeyen ve içine almak istemeyen AB, Türkleri nasıl olsa bölündükten, hazmedilebilir bir kapasiteye indirgedikten sonra ikna edebileceğini düşünmektedir
Bizim duruşumuz burada önemli Biz Kürtlersiz hiçbir yere girmeyeceğimizi ilan etmeliyiz Bunu Kürt vatandaşlarımız da idrak edebilmelidir Yoksa yarın Arap ve Türk sempati alanı arasında sıkışmış “gariban Kürtleri” bugünkü hamileri terk ettiğinde zor günler beklemektedir Bu, tarihte birkaç kez oldu ve Kürt bilinci buna yabancı değil Ama ne hikmetse Batı''dan kazık yiyeceğini adı gibi bilmesine rağmen onun taşeronu olmaya namzet görünüyorlar Bence burada bir maniplasyon var Gerek Türklerin gerek Kürtlerin gerek İslamcıların gerekse Atatürkçülerin davranış kodlarına girilmiş, sosyal psikoloji argümanları kullanılarak tutum ve davranışlarımıza yön veren saikler irdelenmiş ve algılama sistemimiz ile davranış kodlarımız arasındaki o büyük şemanın bir yerine bir virüs bulaşmıştır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com