Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bir, dudaklarımda, kaldı, sevda, şarkısı

Bİr Sevda Şarkısı Kaldı Dudaklarımda..

Eski 06-03-2007   #1
angelesdream

Bİr Sevda Şarkısı Kaldı Dudaklarımda..

Hayat içinde olduğum her şeyi yutmuş bir şekilde ilerliyor bu gece
Gece çıldırtan boşluğunun aksine ağır, hantal ve damla bile denmeyecek kadar küçük zerreler halinde

Şimdi masamda kül tabağının içinde unutulmuş bir sigara görünce, kimden döndüğümü biliyorum Benliğimin çatırdadığını duyar gibi oluyorum
Kaç gece öncesine dönsem , kaç ömür önceye gitsem, kaç kişiyi sevip, kaç kişiyi öldürüp, yine kendimizi oynamaya çalışsam

Rüyalarım ellerimin arasından akıp giderken kendimi sorguluyorum Öfkeyle savaşlarımın açtığı yaralara düşüp, boğuluyorum

Kaç kadeh erimekten sonra akmayı bırakırsın damarlarımdan, bir günde tüketilmiş kaç paket hayat seni unutturacak gözler verir başıma

Boşluğa bakarak dinliyorsun sözlerimi, boşluğa kuruyorsun cümlelerini

Yorulunca odamın tütsü nefesi soluklanacak düşlerin kapılarını aralardım, hele bir de gece çökünce umutlara karanlığa mumlar yakar ufaktan damlardım yorgun göz kapaklarımdan

Ben böyle damla damla uzaklaşıyorum kendimden, konuşmaya çalıştığım dudaklarıma ilişen sessizliğim içimde fırtınalara dönüşüyor

Sevemediğim her yanım uçurumlardan atlıyor
Boğuluyorum eriyorum

Soğuk havalarda sevdamın gülücüklerine konuyorum bütün korkularımla Sıcak kollarım şefkatine muhtaç yanını öldürdüğüm halde, kıyılarıma düştüğünden beri uyandıramıyorum karaya vurmuş cesedini
Teneffüslere çıkaramıyorum kalbimin nefessiz titremelerini

Üşüyor ellerim, sen ellerimi tutarken kavuracağını sandığım sıcaklığına rağmen çok çabuk silindi sıcaklığın avuçlarımdan

Terkedilmen yüzünü, çığlıklarınsa ruhunu parçalıyordu Tırnaklarınla sıkıyordun yüreğini, ömrün yavaş yavaş çürüyordu

Her sabah sever gibi yapsam da hayatı, anlamını çürütmüşsün bir kere tutunduklarımın

Yağmurlara tutuldu düşlerimiz,zor yollarda ıslandı gülüşlerimiz
Kitaplara şiir olduk belki biz
Bir şiir yazamadık bu yürekte
Bir şiiri yazamadık seninle
Her günahtan uzakta,masalvari bir şiir

Bir sevda şarkısı kaldı dudaklarımda
Ömrüm yeterse birgün mutlaka bir cümle daha kuracağım sevdalara

Polat Şimşek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com