Siyah Karanlık Birine Hediye.. |
06-01-2007 | #1 |
angelesdream
|
Siyah Karanlık Birine Hediye..Küçük ellerYanlızlığı paylaşıyor tutunabildiği dallardaSenin adın ne AŞK(siyah küçük kadın)Peki ben sana aşk değil dersem sevginden ne kalırkiUzaktaki birini gösteriyor artık küçük ellerin(benim adım aşk)Ağladıgını hissettim Çaresine geç kalmış gibiydi sözlerin Dudaklarına dokundum sessizce bana anlatman içinYüreğim öpülmüş gibiydi Şimdi oynadıgın bahçende çılgın çocuklar gibisinKahkahana boguluyo sessiz sokaklar Hayatımı geçirdiğim kırmızı koltukta rastlar oldum ben herseyeKarşı dairede oturan adamın balkondaki alkolik bagırışlarıCamdan babasına acıyan bakışlarla bakan küçük kızın gözyaşlarıŞimdi biraz daha düşündürücü yağan yagmurun güselliğiBu kenti tuzlu gözyaşlarıyla yokedicek insanlarMavi rimellerine uyumlu gözlerinle hayatı nasıl görüyosun bilmiyorum aslındaAma izlenesi bi duruşun varBüyülü bi aşk romanındaki kız edası ve cezvedici duruşunla hayal ederek seni sözlerine devam eder şair Gitme şarap açtım sana Sevdiğim şarkı çalıyor eger dinlersen Birikmiş kelimelerimi senin için bi araya getirdimYatak odasındaki sevişmeden sonra hazla yakılan sigara gibi şimdi hayatBoynumdaki darağacıyla buldun beniYalvarırım iplerimi çöz artıkBoğazımda düğümleniyor kelimelerSöylemek istiyorumKulağına fısıldamak istiyorum öpüşürken ara verip mırıldanmak istiyorumNolur gitme şarap açtım sanaKarşıma çıkan bi olaydan yada beni etkileyen bi müzikten daha fazla anlatılcak şey var sana dairSigaram bitmiş alıp gelicem hemen Bugün yorgundum , yarın güç toplıycamCumartesi gene tanrının karşısına çıkıp yalvarıcamGerçek hayat bu sankiBildiğim şeyleri anlatmak istiyorum herkezeGünlerden neydi unuttumGözlerindeki pılrıltıya kaldırıyorum bardagımdaki son yudumuBiraz daha umut varNe mutlu artık yaşayan insanlaraSeni paylaşmak zorunda oldugum hayatlaraGene hüzünlendim yarın geri gelmen içinDökemem içkimi gerçek hayat bu sankiÇektiğim tarot kartındaki eli asalı asil kadınsın adını koyamadıgımBeni dinle Kalbimi kırma, duracak bir gün nasılsa Biraz içelim, muhabbet edelim Sonra uyuruz yada , yada sevişiriz aynı sarhoşlukla (seni maviye boyamak istiyorum düşlerimle) |
06-01-2007 | #2 |
RaHaTSiZ
|
Kalbimi kırma, duracak bir gün nasılsa Biraz içelim, muhabbet edelim Sonra uyuruz yada , yada sevişiriz aynı sarhoşlukla ~~ Çok güZeL, TeşekkürLer ;) ~~ |
|