Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur... |
05-27-2007 | #1 |
Gözyaşı
|
Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur...sustum hep içimde sakladım seni uzaktan sevmeydi seni,benimkisi hani birgün belki içimde sana karşı kopan, fırtna büyüklüğündeki şiddetli sevmelerimi anlatırdım zaman geçmedi o birgün hiç ama hiç gelmedi anlatmak isteyip de anlatamadığımben sana gelemedim dedim ya sustum yalnızdım anlatamadım ne sana ne başkasına bu sevgi beni bitiriyordu dinle artık sonuna geldim elimi kana buluyor önce içimdeki seni sonra kendimi sensizliğe mahkum ediyorum benim sevdam sevip de kavuşamayanlardandı benim sevdam anlatılmaz yaşanırdı Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur Bir kitaptayız seninle Bir sayfasında sen, diğer sayfasında ben varım Bir rüzgar esecek sert mi sert Ve kitap kapanacak Kapat gözlerini ben geliyorum! Inan! Ama yalnizca bildigin gerçeklere Güven! Ama yalnizca içinde bagladiıklarina Sev! Ama yalnizca hak edenleri Paylas! Ama yalnizca degerini bilenlerle Calis! Ama yalnizca dogruluk yolunda Yasa! Ama sakın ölümü aklından çıkartma __________________
05-27-2007 | #3 |
TEMUR38
|
süper olmuş abi mükemmel teşekkürler
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|