|
|
Konu Araçları |
cümle, duymak, güzel, isteyeceği, kadının |
Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel Cümle |
05-23-2007 | #1 |
puslu
|
Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel CümleAkşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmışZorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; "Sevgilim, günaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim Seni seviyorum" Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğindeÖnce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun? Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin |
05-24-2007 | #4 |
TEMUR38
|
güsseeelllll :PP Ben bekarım :DD
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
05-24-2007 | #5 |
mate
|
Sadakatin olduğu yerde sabır, saygı, anlayış mutlaka olur Teşekkürler puslu çok teşekkürler |
Cevap : Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel Cümle |
10-29-2007 | #6 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel Cümlepaylaşım için tşkler çok güsel yaf |
10-29-2007 | #7 |
bukettt
|
Cevap : Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel Cümleyaa duygu yoğpnlugu içerisindeyimne güzel yaa ben öyle bi sdakatin klarsısında köle olurum yaa teşekkürler |
10-29-2007 | #8 |
ogzhn
|
Cevap : Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel Cümleaynen sizlere katılıyorum kardesım ellerıne saglık cok guzel olmus:sm_smile: |
10-30-2007 | #9 |
m_r_b
|
Cevap : Bir Kadının Duymak İsteyeceği En Güzel CümleSÜPERRRR:sm_smile::sm_smile::sm_smile: TEŞEKKÜRLER