Süre Tutum Ve Temyiz Dilekçesi - Süre Tutum Ve Temyiz Dilekçesi Nasıl Yazılır, Örneği |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Süre Tutum Ve Temyiz Dilekçesi - Süre Tutum Ve Temyiz Dilekçesi Nasıl Yazılır, ÖrneğiSüre Tutum ve Temyiz Dilekçesi - Süre Tutum ve Temyiz Dilekçesi Nasıl Yazılır, Örneği Süre Tutum ve Temyiz Dilekçesi - Süre Tutum ve Temyiz Dilekçesi Nasıl Yazılır, Örneği YARGITAY ( ) CEZA DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NA Sunulmak Üzere ………………………………… MAHKEMESİ SAYIN HAKİMLİĞİ’NE DOSYA ESAS NO : TEMYİZ VE SÜRE TUTUM TALEP EDEN MÜDAHİL SANIK : …………………… ………………………… Adres: …………………………………… VEKİLİ : Av …………………… ……………… (TC Kimlik No: …………………………) Adres: ………………………………………… Tel:…………………… Fax:…………………… KATILAN : ……… ………………… (TC Kimlik No: ……………) Adres: …………………………………… KONU : Süre Tutum ve Temyiz Talebidir SUÇ : DAVA DEĞERİ : …………… TL AÇIKLAMALAR : Adı geçen dosyada verilen karar usul ve yasaya aykırıdır, bozulması istemi ile temyiz ediyoruz Gerekçeli karar gelene kadar süre tutum talebinde bulunuyoruz TALEP SONUCU : Yukarda arz edilen nedenlerle ve tetkikiniz esnasında ortaya çıkan sair nedenlerle iş bu hükmün bozulmasına ve gerekçeli karar tarafımıza tebliğ edilinceye kadar süre tutum isteğimizin de kabulüne karar verilmesini vekil eden adına saygıyla arz ve talep ederim Sanık Vekili Avukat |
|