![]() |
Bu Yazıyı Okuyana Peygamber Duası Vardır - Bu Yazıyı Okuyana 200 Peygamber Duası Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Yazıyı Okuyana Peygamber Duası Vardır - Bu Yazıyı Okuyana 200 Peygamber Duası VarBu Yazıyı Okuyana Peygamber Duası Vardır - Bu Yazıyı Okuyana 200 Peygamber Duası Var Bu Yazıyı Okuyana Peygamber Duası Vardır - Bu Yazıyı Okuyana 200 Peygamber Duası Var BU YAZIYI OKUYANA PEYGMBER DUASI VARDIR !!! Hazreti Ali, bir gün gazadan hanesine geldiğinde, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() – Namaz kılanın kalbi nurludur bu tastan ![]() ![]() ![]() Müteakiben Hz ![]() – Misafiri seven hane sahibinin kalbi nurludur bu tastan ![]() ![]() ![]() Hz ![]() – Alimlerin kalbi nurludur bu tastan ![]() ![]() ![]() Hz Ali Efendimiz de söyle bir açıklama da bulundu: – Gazaya giden gazilerin kalbi nurludur ba tastan ![]() ![]() ![]() Sonra Hz ![]() – Erkeğini hoşnut eden kadınların kalbi nurludur bu tastan ![]() ![]() ![]() Sonra Hz ![]() ![]() ![]() – Benim ümmetimin kalbi nurludur bu tastan ![]() ![]() ![]() – Bu sohbete, neş’e veren Cenab–ı Hak, Cebrail (as)’ı göndererek buyurdu ki: – Senin nübüvvet nurun nurludur bu tastan ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Peygamber Efendimiz (Sallallahu aleyhi vesellem) mübarek ellerini kaldırıp: – Ya Rabbi, bu bal tefsirini okuyana, dinleyene ikiyüz peygamber sevabı isterim ve senden dilerim, diye dua ettiler ![]() ![]() Cenabı Allah’tan şöyle nida geldi: – Ya Habibim! Senin ümmetinden her kim bu Bal Tefsirini üzerinde taşır, okur, okutur, yazar, yazdırır ve din kardeşlerine hediye ederse İzzet ve Celalim hakkı için ben de o kuluma ikiyüz peygamber sevabı veririm, diye buyurdular ![]() Peygamber Efendimiz de dedi ki: – Benim ümmetimden her kim bu bal tefsirini kendisine evrad edinip üzerinde taşır, her gün okur veya dinlerse, ve burda bahsedilen ahlaklarla ahlaklanmaya çalışsa katiyyen dünya darlığı görmez; fakru zarurete düşmez; ölürken hüsnü şehadetle ölür; ahirete iman ile gider ve gelecek kaza ve musibetlerden kendisini Cenabı Hak muhafaza eder ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|