Kumsaldaki Ayak İzleri... |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kumsaldaki Ayak İzleri...KUMSALDAKİ AYAK İZLERİ Kumsaldakİ ayak İzlerİ Adamın biri, bir gece değişik bir rüya görmüşupuzun bir kumsal boyunca yannda arkadaşı, yürüyomuş Onlar yürürken tam karşısındaki gök yüzünden bir film şeridi gibi adamın hayatı gözlerinin önünden geçiyormuşkumsal adamın hayat yolu imiş sanki! Adam kumda iki çift ayak izi kaldığına dikkat etmiş, bir çifti kendisinin bir çiftide arkadaşının! hayatının son sahneside gökyüzünden geçtikten sonra adam kumdaki ayak izlerine boydan boya birdaha bakmış ve birden birşey dikkatini çekmişhayat yolunun pek çok bölümünde sadece bir çift ayak izi görünüyormuş ve adam dehşet içinde fark etmiş ki ayak izleri teke, hayatının en kötü, en acı anında iniyor Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve arkadaşına sormaya karar vermiş "Arkadaşım olarak herzaman yanımda olacağını, her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin oysa hayat yoluma bakıyorum; en zorlu, en acı, en kötü günlerimde bir çift ayak izi görüyorum kumda; analayamıyorum! Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsunda, sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terk ediyorsun?" Arakdaşı cevap vermiş: "Sevgili çok sevgili arkadaşım Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde, yani en acı, en kötü günlerinde hep, kumda sadece bir çift ayak izi gördünDikkat et, ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor ÇÜNKÜ O SIRALAR BEN SENİ KUCAû�IMDA TAŞIYORUM!" |
|