Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edeet, gözler, hüzünlü, ravel

Hüzünlü Gözler - Edeet Ravel

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüzünlü Gözler - Edeet Ravel

Kitap Özet

Bizim öykümüz Üzerinde yazmak istediğim konu bu işte Bir sevda öyküsü: Benim Rosie'ye, Anthony'nin bana sevdası Patrick'in sevdasının ise bir öznesi yok"

Sanat tarihçisi Maya, Sailor adındaki köpeğiyle yalnız yaşamaktadır Yeni yetmeliğinden bu yana tanıdığı bir kadının cenaze töreni, Maya'nın uzun süredir gizli kalmış çok eski sırları anımsamasına neden olur Maya'nın gençliği annesi ve büyükannesinin Nazi kamplarında çektiklerinin etkisi altında geçmiştir Bu kitap öncelikle dostluğun doğası ve gücü, sırlarımızın bize yüklediği ağırlık, kendimizi ve başkalarını içinde gördüğümüz aynalar üzerine bir romandır Maya kendi kaçışları ve sorunlarıyla içtenlikle yüzleştiği bir yolculuğa çıkar ve geçmişten tümüyle koparak yaşamanın olanaklı olup olmadığını araştırır

Hüzünlü Gözler

Edeet Ravel
· Şenocak Yayınları
· Basım Tarihi : 08 - 2010
· ISBN : 6055615161
· Sayfa Sayısı : 278
· Etiket Fiyatı : 1600 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com