Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmek, tutkudur

Ekmek Bir Tutkudur

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ekmek Bir Tutkudur



Türkler için ekmeksiz bir sofra düşünülemez Ekmeğe öyle bir tutkuyla bağlıyızdır ki, günlük enerji ihtiyacımızın yarısını ekmekle karşılarız Ekmek bu ülkenin en önemli yiyeceğidir Ekmeğin bu kadar önemli olduğu bir ülkede bu konuyla ilgili hemen hemen hiç kitap olmayışı ise düşündürücüdür Ekmek bir tutkudur kitabı alanındaki büyük bir boşluğu dolduruyor Türk ve Dünya mutfağından birbirinden lezzetli ekmekler, herkesin rahatça anlayabileceği ve uygulayabileceği tariflerle Türk okuyucusuyla buluşuyor Fransızlar'ın Baget'inden New York'un Bagel'ına, Almanlar'ın Brötchen'ından yazarın özel tariflerine kadar onlarca farklı lezzetle tanışmaya hazır mısınız?

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.