Neyi Nasıl öğrenir? Ve Öğretiriz? |
05-16-2007 | #1 |
börtücan
|
Neyi Nasıl öğrenir? Ve Öğretiriz?NeYi NaSıL öĞReNiR? Ve öĞReTiRİZ? İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim!!!" DUALARIN GÜCÜNÜ: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi" ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın" MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ "Ben öyle diyosam öyledir!!!" İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun" HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem" HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU: "Kapa çeneni ve çorbanı iç !!" DAYANIKLI OLMAYI: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK!!!" HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: " Şu dağınıklığa bak yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır" ABARTMAYI: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye!!" YALAN SOYLEMEYI: Sabah saat sekiz olsada anne babalar, kalk hadi oglen oldu evladim ne yatiyosun seeennn!!! DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu " OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: "Dinleme bakalim anne sözü dinlemee!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi" KISKANMAYI: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun" SABIRLI OLMAYI; "Baban eve gelsin, sen görürsün'' HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" DIYALOG KURMAYI; "Sana bir şey sorduğumda cevap ver!!" "Ne söyleyeyim anne?" "Sus!! Bana cevap verme!!!" TIP BILGİLERİNİ: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin" OLGUN OLMAYI; "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin" GENETİK BİLGİLERİ; "Sen de o lanet olası babana çektin" BİLGELİĞİ "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman" V E ADALETİ; "Bir gün senin de çocukların olacak İnşallah onlar da sana cektirip fitil fitil burnundan getirecekler" |
|