![]() |
Reiki Nin Eğitim Dereceleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Nin Eğitim Dereceleri...Reiki 1 Reiki birinci derece inisiyasyonu kişiyi evrensel yaşam gücü enerjisine açar ![]() ![]() Reiki I temelde fiziksel düzeyde şifa uygulamaları içindir ![]() Öğrenciler kendilerine, başkalarına, yemeklere,hayvan ve bitkilere enerji verebilirler ![]() ![]() Reiki I ilerideki tüm seviyelerin temelidir ve en sıklıkla kullanılan dokunarak şifanın öğrenildiği düzeydir ![]() Reiki 2 Reiki ikinci derecede üç kutsal sembol ve bunların kullanımı öğrenilir ![]() Bu semboller Güç sembolü, Duygusal-Zihinsel Sembol ve Uzağa Reiki Gönderme Sembolüdür Reiki 2 inisiyasyonu-ayarlanması kişinin şifa için aktardığı enerjiyi artırır ve öğrenciler öğrendikleri semboller aracılığı ile uzaktan şifa gönderme ile zihinsel ve duygusal şifa yöntemlerini öğrenirler ![]() Ek yöntemlerin kullanımı bu düzeyin inisiyasyonu sırasında öğrencinin uyumlandığı Reiki sembollerinin çizilmesiyle mümkün olur ![]() Reiki 3 İleri Reiki Eğitimi (Advanced Reiki Training-ART) Bu aşamada öğrenci Master sembolüne inisiye olur ve Reiki sembolleri ile yapılan ek şifa çalışmalarına dair bilgiler öğretilir ![]() Bu derece, geleneksel Reiki sisteminin bir parçası değildir ![]() ![]() Öğretmenlik (Reiki Master) Bir Reiki Master olmak ve sistemi öğretmeye başlamak Reiki Master için önemli bir adım ve sorumluluktur ![]() ![]() ![]() Zor vakalar ya da beklenmedik tepkiler karşısında tecrübe kazanmalıdırlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|