Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abû, bakr, day, pripravo

Hz. Abu Bakr Za Pripravo Day

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz. Abu Bakr Za Pripravo Day

Hz Abu Bakr za pripravo Day
Hakkında Hz Abu Bakr za pripravo Day

Hz Abu Bakr za pripravo Day

- Pr Aisha pojasnjuje: Hz Prerok se uporabljajo, da pridejo k nam, bodisi zjutraj ali zvečer Vendar, dan je Bog mu je dal dovoljenje za izselitev, polno uro od poldneva je prišel k nam Nikoli ne bi imel dovolj časa Moj oče zagledal

"Hz Poslanec ne bi bila v tem trenutku Tam je vsekakor pomemben vzrok, "je dejal Hz Vneseni v preroka, moj oče je vstal s svojega sedeža mu dal mesto Bil sem z mojim očetom in mojo sestro Asma Hz Oče preroka

"Oni gredo ven," je dejal Moj oče

"O Messenger Alahove, so moje hčere Moja mama je, da se moj oče žrtvovati za vas Zanima me, kaj je to delo? "Je vprašal Hz Prophet

"On se je odselil v meni in dovoli mi, da se izkopljejo iz Meke," je dejal Moj oče

"O Allah's Apostle! Hočem biti prijatelja, "je dejal Hz Prophet

"Sem sem prišel, da odnese s seboj," je dejal On ni nikoli videl cry veselje do dne, ko oseba Ta dan je moj oče jokala hüngür veselje in hüngür

"O Allah's apostola, naslednji dve kamele pripravljena za to," je dejal Potem, ki jih bo vodil, Bani stavbah b Abdullah ibn Bakr plemena Erkad'ı v najemu B mati tega, Bani Sehm Amr kabilesindendi in on müşrikti še So bili izročeni do dneva, ko se bo premaknil pogled na kamele [1]

- Pr Aisha je rekel: Moj oče

"O Messenger Alahove, vzemi me z njo," je dejal Hz Prophet

"Ja, bom vzel skupaj s seboj preveč," je dejal Moj oče

"Imam še dva moja Za šest mesecev v tem poslu, odkar sem začel hranjenje Nekdo za vas, "je dejal Hz Prophet

"Jaz samo kupiti," je dejal Kupil eno kamelo Potem off so šli v jamo izhod [2]

- Asma dejal: Hz Meki, Prophet prišla k nam dvakrat na dan Ampak opoldne prišel in sem bil cel dan izseljevanja

"O moj oče! Poglejte, Hz Prihaja iz preroka, «sem rekel Moj oče

"Moja mama, da se moj oče žrtvovati Prophet ga Getirten tukaj ob tej uri, je zagotovo pomemben, "je dejal Hz Oče preroka

"Veš, Bog mi je dal dovoljenje za izstop iz Meke?" Je rekel Moj oče

"O Allah's Apostle! Bom prijatelji? "On je vprašal preroka Prophet

"Ja, boš!" Je rekel Moj oče

"Imam še dva moja Ker hranjenje njih ali kaj podobnega, ki čaka na ta dan Get ena izmed njih, "je dejal Hz Prophet

"Vi samo zaslužiti denar," je dejal Moj oče

"Moja mama žrtvovala moj oče priti do vas, boste želeli, da denar," je dejal Pripravili so tabele ponudbe Potem sem pospravila moj hrbet pas, je zasvojen gor kos tabele Odšli so gorski jami, so se ustavili in Sèvres Moj oče je prišel v jami, preden je začel Prophet jamo, vsako luknjo s postavitvijo prstom, da bi škodovali Prophet je bil ček za žuželke Abu Bakr je izgubila tudi Quraysh in Prophet lotil iščejo njih Nagrade prinaša vaadettiler Prophet sto kamel Dva gorah Meki začel iskati Kje so prišli na goro Sèvres Abu Bakr, kar kaže na osebo, ki stoji nasproti jame

"O Allah's Apostle! Ta oseba je videti v tem, "je dejal Hz Prophet

"Ne, kril angeli nam skriti," je dejal Tokrat je začel lulat, medtem ko stoji v obraz jame Hz Prophet

"Če ste videli nas ne stori," je dejal Tako so imeli tri dni v jami Amir b Füheyre naše ovce, ki jih prinašajo, ki živijo pri njih ponoči, s pašniki so bili pastirji zjutraj Večer se je dogajalo skupaj z njimi Ampak počasnega ovce zvečer, ko je bil moj oče, ki je prerok Zannederlerdi da pastirji, in je z njimi Moj brat Abdullah v Meki čez dan hodi okoli, zbiranje novic Pridite do jame sesul v temi, ki jim daje novica Potem jih pustimo v temi, je bil v Meki zjutraj

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com