![]() |
Resimli Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi - Mantarlı Tavuk Güveç Nasıl Yapılır, Pişirilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimli Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi - Mantarlı Tavuk Güveç Nasıl Yapılır, PişirilirResimli Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi - Mantarlı Tavuk Güveç Nasıl Yapılır, Pişirilir Resimli Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi - Mantarlı Tavuk Güveç Nasıl Yapılır, Pişirilir Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi Resimli Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi Resimli ![]() Güveç Malzemeleri : 600 gr ![]() 200 gr ![]() 1 adet soğan 2 diş sarımsak 4 adet yeşil biber 4 adet domates 100 gr ![]() 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz ve baharat Tavuk Güveci Yapılışı : Piliç etini kuşbaşı doğrayalım ![]() ![]() ![]() Tavuklar kızarınca, doğranmış biber, ve dörde bölünmüş mantarları ilave edelim ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirelim ![]() |
![]() |
![]() |
|