Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğacı, kayısı, kremi

Doğacı Kayısı Kremi

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğacı Kayısı Kremi

Doğacı Kayısı Kremi

Doğacı Kayısı Kremi

Günlük cilt bakımı için kullanılan ideal nemlendirici ve gerginleştirici kremdir Gözaltı kırışıklıkları, göz çevresi, yüz ve cilt bakım ürünüdürİçeriğinde bulunan kayısı çekirdeği yağında A ve E vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, karotin ve betakaroten maddeleri sayesinde gözaltında ve cildinizdeki ölü cilt hücrelerini yenileyerek kırışıklığı giderirHücrelerin yaşlanmasını geciktirirAktif doğal nemlendiriciler sayesinde cildinizi yağlandırmadan yumuşaklık, parlaklık ve tazelik vererek gençleştirir Kimyasal taşıyıcılar yerine doğal balmumu kullanılmıştır Cilt yanıklarına lekelere ve güneş yanığına karşı etkilidirKuru, yıpranmış ve hassas ciltleri tedavi eder Tavsiye edilen kullanım şekli; Sabah ve akşam doğacı kayısı sabunu ile temizlenen cilde uygulanırTüm cilt tiplerine uygundur Haricen kullanılıp gözle temas etmemelidir

Net: 100 ml

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
14,83 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com