![]() |
Sevgililer Günü'ne Özel Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgililer Günü'ne Özel Güzel SözlerSevgililer Günü'ne özel sözler Sevgililer Günü Sözleri Merhaba Arkadaşlar 14 Şubat sevgililer günü yaklaşıyor farkındasınız umarım ki değilsenizde bu konudan sonra artık farkına varmış olmanız gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() Benim artık bir gökyüzüm var ![]() ![]() ![]() Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz ![]() ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer ![]() Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan ![]() ![]() Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun ![]() Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin ![]() ![]() ![]() Ben ona baktım, o bana baktı, şimdi dört çocuğa birden bakıyoruz ![]() Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun ![]() ![]() Dokuz kere sev onuncu olayım ![]() ![]() Sen sen ol kapı önünde aşk yapma! Aşkın gözü kördür ama komşununki asla ![]() Dünyanın en ağır işçisi benim, çünkü 24 saat seni seviyorum ![]() Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm ![]() ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum ![]() ![]() İstanbul'un tüm yollarına seni seviyorum yazsam da, yetmez sana olan aşkımı anlatmaya ![]() Saatler,günler,iklimler değişti, sadece sana olan aşkım değişmedi ![]() Küresel ısınma buzulları bile eritti, benim aşkım hâlâ sapasağlam ![]() Bana var mısın? Yokmusun? Sen yokken ben de yokmuşum, varlığında anladım ![]() Aşk aynı yöne bakabilme sanatıysa sevgilim,hadi bakalım ![]() Kalbim senin için atarken seni nasıl unutabilirim ![]() Yaşama aşkınla tutundum sakın bırakma sevgilim ![]() Sensizken yerçekimsiz dünya gibi oluyorum, sakın bırakma sevgilim ![]() ![]() ![]() Sen benim ne dünüm, ne bugünüm, ne de geleceğimsin, sen hayatımın ta kendisisin ![]() Aşık bir kalpten daha güzel ne mi olabilir? Birbirine aşık iki kalp ![]() Sana olan aşkım ne 1 ![]() ![]() ![]() Ne Londra ne Paris ne de Moskova bu dünyada olmak istediğim tek yer var o da senin yanın ![]() İki şeridi katledip yolun ortasından gitsen de aşkım, seni çok seviyorum ![]() Her geç kaldığım 1 dakika için 1 saat geç kalmış muamelesi yapıp burnumdan fitil fitil getirsen de seni seviyorum aşkım ![]() Hayatın bir silgisi olsa senden önceki yıllarımı toptan silerdim inan ![]() Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım ![]() ![]() ![]() Aşkımın yapamayacağı hiçbirşey yoktur sadece bana sevgililer gününde hediye al! ![]() ![]() ![]() Sabahları kahvaltı yapmıyorum çünkü seni düşünüyoru ![]() ![]() ![]() Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım ![]() Deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin beynime,artçılar hâlâ devam ediyor ![]() ![]() ![]() İki tane kör tanıdım; Biri senden başkasını görmeyen BEN, Diğeri ise sana divane beni görmeyen SEN ![]() ![]() ![]() Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir ![]() ![]() Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan ![]() Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, suyun damlasında, selin coşkusunda, kimi zaman yanımdasın kimi zaman rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir ![]() Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ![]() ![]() Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler ![]() ![]() ![]() Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa ![]() ![]() Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgililer Günü'ne Özel Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgililer Günü'ne Özel Güzel SözlerBütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu ![]() ![]() Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm ![]() ![]() ![]() Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz ![]() ![]() ![]() O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım ![]() Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin ![]() Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi ![]() ![]() Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() ![]() Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum ![]() ![]() Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler ![]() ![]() ![]() Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim ![]() ![]() Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum ![]() Bir demet gül vermek isterim sana ![]() ![]() ![]() Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin ![]() ![]() ![]() Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi ![]() ![]() Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|